Mit csinálnátok a helyemben? Van még kiút?
Eléggél el vagyok keseredve. Minden napom ugyanúgy telik. Van egy munkám, amit otthonról csinálok, ki sem kell mozdulnom hozzá.
Nagyon gyakran gondolok az öngyilkosságra, teljesen lehangolt vagyok.
Szar gyerekkorom volt, de azt most nem részletezem. Olyan furán viselkedek emberek között is. Sosem szólok hozzá senkihez. Mostanában sírni sem tudok, pedig olyan szivesen megtenném. Pszichológusnak sem tudok megnyílni. Barátaim vannak, de velük nem beszélek ilyen dolgokról, nem akarom őket terhelni. Kezdem nagyon feladni, és ez félelmetes.
Szerintem van kiút
Többet kellene elmenni társaságba. Lehet hogy az sem lenne gond hogy a munkádat nem otthon hanem egy internetes kávézóba végzed el így nem otthon vagy. Lehet hogy az sem lenne rossz ha esetleg többet beszélgetnél emberekkel.
Én úgy vélem hogy a barátok azért vannak hogy meg hallgassanak és ha olyan akkor segítsenek. Én nem szoktam egyik barátomnak se azt mondani hogy nem halgatom meg mert megterhelő számomra, ha olyan akkor meg segítek nekik hogy ne érezzék annyira egyedül magukat a nehéz helyzetbe
Ők is meghallgatnának, csak én érezném magamat hülyén.
A munkámat nem végezhetem internetes kávézóban, mert akkor egy csomó papírt kellene vinnem magammal.
Az emberekkel a beszélgetést próbálom gyakorolni, de egyelőre nagyon nem megy.
Nem szeretnék öngyilkos lenni. Félek tőle, hogy egyszer ejutok arra a szintre, hogy megteszem.
Tennék én, csak jelenleg teljesen "más" vagyok. Egyáltalán nem úgy viselkedek, mint ahogy kellene.
munka után nem tudsz kimozdulni?
23F
"De ha később találkoznánk személyesen"
Lehetetlen eljutni személyes találkozóig,képröl itélnek az emberek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!