Mi lenne a megoldás vagy hogyan tudnám túltenni ezen?
Lehet, hogy egyeseknek gyerekesnek vagy csak nyafogásnak fog tűnni amit leírok, de tényleg kérem hogy NE sértegetéseket írjatok!
Arról lenne szó, hogy nagyon magamnak való és befeléforduló természetű lány vagyok, de elég sok dolog vagy téma érdekel viszont nem tudok barátságokat kötni. Átnéznek rajtam vagy rövididőn belül azt tapasztalom, hogy én sokkal nagyobb figyelmet fordítok a másikra mint ő rám. Kezd elegem lenni abból, hogy mindig nekem kell alkalmazkodnom. Sajnos ugyan ezt érzem a közösségi oldalakon is , ahova megpróbálok csatlakozni a hasonlí érdeklődéső csoportokhoz, mert szenvedek attól, hogy egyedül vagyok. De mindenhol mintha láthatatlan lennék, pedig a tőlem telhető legjobban odafigyelek a többiekre. Ők mégis mellőznek.
Igazából azt szeretném elérni, hogy ne bántson annyira ez az egész, de nem tudom mit kéne tennem...
Vajon velem van a baj, hogy ennyire kerülnek?
Mit gondoltok erről?
A válaszokat előre is jöszönöm!
Még én sem jöttem rá a megoldásra.
23/F
átérzem a dolgot velem is eléggé hasonló dolog van ha jól értelmeztem amit írtál...
ha gondolod írj privibe és beszélünk erről rendesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!