Elmenjek a sportnapra?
Menj el a sportnapra.Alázz be mindenkit,vidd haza a csajokat :)
Na jó,tuti választ nem tudok adni,csak egy meglátást.Szerintem neked egy partnerre van szükséged.Illetve emberek közé kéne járnod újra,3 év otthon ülés az sok.Harmadik tippnek...hogy kezdeményezz egy párbeszédet?Kérdezd meg mennyi az idő,gyakran jár-e ide,ilyesmi.Ha félsz bárkit megszólítani,arra van egy "aranykérdésem";Mit veszíthetek?Nos,semmit leginkább.Persze ez kisvárosokban,falukban gázabb lehet,nagy a "pletykaveszély".Milyen könyveket/filmeket szeretsz?Próbálj meg elmenni egy rendezvényre.Mások is azért mennek hogy embereket ismerjenek meg szeritnem,meg hát hogy a kedvenc témáikról beszéljenek.Neten is lehet ismerkedni egyébként,illetve beszélgetni.Pár oldalon van anonim cset,ha nagyon egy hullámhosszon vagytok az illetővel,cseréljetek facebook/skype címet (ha van).Nos,hirtelen ennyi,nem volt időm összeszedni szépen,de talán adott egy kiindulópontot ez az iromány.Sok sikert!
Elolvastam. Tudod ki kéne elolvassa, amit írtál?
Te.
Ha komoly és művelt embernek tartod magad, akkor remélem tudsz objektív is lenni.
Azért mert valaki nem azt mondja, amit hallani akarsz, nem lepontozni és hisztizni kéne, hanem figyelembe venni más nézőpontokat is.
Korombeliek, sakkor mi. Keress időssebbeket, aki szimpatikus. Beszarok a mai férfiaktól, először is nem nevezném őket férfiaknak.
K_rvára örvendenék, ha csak ennyi bajom lenne. Nekem sem tág a baráti köröm, 1 van, akire számíthatok, de terhes, és 600km-re lakik.26l.
Ha nem tudsz dönteni, dobj fel egy 100forintost!
A pofám lesülne, hát milyen ember vagy?
Ahelyett, hogy megköszönnéd, hogy valaki egyáltalán válaszolt, itt pofázol nekik. Hát ez húzott fel.
0%
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!