Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Elmenjek így a leánybúcsúra?

Elmenjek így a leánybúcsúra?

Figyelt kérdés

A barátom unokatestvérének lesz leánybúcsúja. Őt és a barátom két nővérét ismerem csak, azok közül akik ott lesznek, de ők közülük is csak az egyik nővér, akivel mondhatni, hogy jóban is vagyok. Biztos sokan lesznek ott, mert az esküvőre is sok embert hívtak, és a barátom nővérei biztos több mindenkit ismernek. Én meg nem vagyok egy nagy társasági ember, sőt kimondottan nehezen ismerkedek, beszélgetek ismeretlenekkel. Semmi kedvem elmenni, de nem tudom ez mennyire számítana bunkóságnak. Ahogy közeledik a napja, egyre jobban kezdek rágörcsölni, hogy majd mit fogok ott kezdeni magammal. Szerintetek mit csináljak?

18/L

2016. júl. 6. 12:26
 1/3 Inessential ***** válasza:
48%
Ha nem akarsz, ne menj.
2016. júl. 6. 12:30
 2/3 A kérdező kommentje:
Hát csak már le van beszélve, meg volt 2000 Ft beugró aztán kifizette nekem a barátom, de mondjuk ha ezen múlik én kifizetem. Anyukámat és a barátomat is megkérdeztem, anyukám azt mondta, ő inkább nem menne el, a barátom meg azt, hogy neki sincs sok kedve menni a legénybúcsúra, de ha már le lett beszélve akkor menjünk.
2016. júl. 6. 12:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Elmész, túléled. Ha úgy látod hogy nagyon nem tetszik, menet közben lelépsz vmi kifogással hogy pl. rosszul érzed magad. Ennyi.
2016. júl. 6. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!