Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » 32 évesen hajléktalan leszek....

32 évesen hajléktalan leszek. Mennyire fog ez lelkileg megviselni?

Figyelt kérdés
Pár éve még ez egy teljesen szürreális gondolat lett volna, de elég szerencsétlenül jöttek egymásra a dolgok és végül ott tartok, hogy vasárnap kitesznek az utcára. Sajnos olyan ismerősöm és családom nincs, ahol atmenetileg meghúzhatnám magam. Csúnyán megszivattak a munkahelyemen, amit fel is jelentettem, de ebből sajnos nem lesz pénzem. Lehet, hogy jövő héttől már lesz munkám is, csak nem tudom hogy oldom majd meg a bejarast, fürdést stb.. Létezik hajléktalanszálló is, de ott ellopjak mindened, míg alszol. Elég erős vagyok és szeretem a kihívásokat, de nem az ilyeneket. Remélem, hogy pár hónap múlva, csak életem melypontjakent gondolok majd vissza erre az időszakra. :( Esetleg valakinek hasonlo tapasztalata?

2016. júl. 14. 12:34
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40 E forint nem egy lehetetlen összeg, én bármit elvállalnék ideiglenesen is, ha csak ezen múlna, hogy ne kerüljek utcára. Én is székesfehérvári vagyok, és tudok adni ötletet, de csak akkor ha tényleg szeretnél dolgozni, nem csak csodára várni. Vannak munkahelyek, és egész biztos ,hogy olyan helyek is, ahol akár előleget is tudsz kérni. Nem szégyen elmondani, hogy miért fontos neked az előleg, de tudod valamit valamiért. Szóval itt már rohadtul nem az a kérdés, hogy mennyire fog lelkileg megviselni, hanem az, hogy hajlandó vagy-e tenni valamit magadért, vagy csak kiakartad sírni a bajodat. Ezt nem bántásból írom, hanem épp azért, hogy segítsek. Még mindig javaslom, hogy nézd meg a filmet.
2016. júl. 16. 11:30
 22/30 A kérdező kommentje:
#21 Nem kisirni jottem ide magam. Nem szokásom, csak kivancsi voltam hasonlo sorsu emberekre. Ötleteket szivesen fogadok. Barmilyen munka érdekelne amivel osszeszedhetnem ezt a penzt. Tegnap felvettek egy munkahelyre, de ott csak elsején kezdhetek. Elolegrol szo sem lehet, megkerdeztem.Elsejeig elvallalnek barmit.
2016. júl. 16. 13:00
 23/30 anonim ***** válasza:
Amit tudnék nem alkalmi, és ha tuti az a meló, akkor inkább várd ki. De addig jó lenne valami alkalmi dolog. pl. amiket már írtunk, hogy elmenni házhoz segíteni. De amúgy a főbérlőd tényleg nem bír már várni fél hónapot? Ne legyen már ilyen!!! Itt már tényleg csak emberségről van szó, és ahogy elnézem nem csak én, hanem bárki segítene szívesen. Miért ilyen retardált a főbérlőd? Van oka hogy ne bízzon benned már, vagy tényleg ennyire szigorú? Én sosem voltam albiban, csak üzlethelyiséget béreltem, de volt, hogy két hónapot is csúsztam a bérleti díjjal, mégsem rakott ki. Sőt amikor ott hagytam a helyet, 3 hónapos lógással hagytam ott, és simán elengedett így. Illetve írtunk azért egymás közt egy szerződést, hogy x ideig kifizetem, de nem csinált belőle nagy ügyet.
2016. júl. 16. 14:33
 24/30 anonim válasza:
Irj privátot, ha tényleg csak 40 ezer hiányzik ahhoz hogy ne tegyenek utcára, akkor várom a számlaszámod. Nehéz ám utcáról visszakerülni lakásba. Fehérváron vannak melók, hvcc, harman stb...
2016. júl. 17. 11:10
 25/30 A kérdező kommentje:
#24 Már szerencsére van munkám és kaptam 1 nap haladékot, de holnap mindenképpen el kell hagynom a lakást. :/
2016. júl. 17. 14:57
 26/30 A kérdező kommentje:
A problémám megoldodott elég elkepeszto módon. Mondhatni óriási szerencsém volt. Talán anyukám odaatrol kuldte nekem ezt a segítséget. Köszönöm a sok pozitív hozzaszolast. Kívánom, hogy soha ne keruljetek hasonlo helyzetbe. :)
2016. júl. 18. 08:40
 27/30 anonim ***** válasza:
Hogy oldódott meg, ha nem titok?
2016. júl. 18. 09:37
 28/30 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök,hogy megoldódott a helyzeted,sok sikert kívánok neked!
2016. júl. 19. 14:09
 29/30 anonim ***** válasza:
na mi lett veled?
2016. aug. 13. 06:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Kamu volt
2022. aug. 27. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!