32 évesen hajléktalan leszek. Mennyire fog ez lelkileg megviselni?
Figyelt kérdés
Pár éve még ez egy teljesen szürreális gondolat lett volna, de elég szerencsétlenül jöttek egymásra a dolgok és végül ott tartok, hogy vasárnap kitesznek az utcára. Sajnos olyan ismerősöm és családom nincs, ahol atmenetileg meghúzhatnám magam. Csúnyán megszivattak a munkahelyemen, amit fel is jelentettem, de ebből sajnos nem lesz pénzem. Lehet, hogy jövő héttől már lesz munkám is, csak nem tudom hogy oldom majd meg a bejarast, fürdést stb.. Létezik hajléktalanszálló is, de ott ellopjak mindened, míg alszol. Elég erős vagyok és szeretem a kihívásokat, de nem az ilyeneket. Remélem, hogy pár hónap múlva, csak életem melypontjakent gondolok majd vissza erre az időszakra. :( Esetleg valakinek hasonlo tapasztalata?2016. júl. 14. 12:34
11/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ötleteket. #9 Megtakaritasom nincsen mar sajnos es alberletbol kell elmennem. 8 evnyi minosegbiztositasi tapasztalatom van. 2 evig muszakvezeto voltam. De a 2 kezi munkatol sem ijedek meg. Nem valogatok. Nem vagyok abban a helyzetben sajnos.
2016. júl. 14. 17:37
12/30 anonim válasza:
En eddig a honapig nem voltam tisztaban a dolgok ertekevel, mert meg nem dolgoztam, tanulok meg. Es a nyarra gyarimunkat vallaltam csak azert h tudjam milyen szornyu hrlyek is vannak. Persze nem veszelyes helyre mentem de nem nekem valo munka, azert vallaltam erre a rovid idore h atertekeljem az eletem. Par het alatt is sokkal jobban megbecsulok mindent. Elsirtam magam mikor az elso fizut megkaptam h uristen ezt en keresten meg es nem anyuci adta es oszinten sokkal erdekesebb es nem keves munka van benne. A lenyeg amit ebbol ki akarok hozni az az h valoszinuleg benned is sokkal tobb van, minthogy alja munkat dolgozz de atmenetileg ha kell akkor kell. Soha ne arra koncentralj hogy mi hianyzik hanem hogy MID VAN es ez lehet penzzel kifejezhetetlen ertek. Mint peldaul a szeretet! Ami az egyetlen es leggyonyorubb dolog. Szerintem :) egyebkent meg mindig szerencsed van egyreszr mert eszrevette sok segitokesz ember az uj kerdesed masreszt mert nyar van :) es ha nem tudsz hova menni se fazol meg. A gyanus emberekben ne bizz. Vigyazz magadra es tudd azert kerultel oda most ahova mert Isten vagy nevezhetjuk Szeretetnek inkabb Erot kepez beloled es sikert! Ugyanis a legmagasabbra a legmellyebbrol juthatsz el! Ha epp szingli vagy es most ebben a helyzetben lesz valakid o biztosan onmagadert fog szeretni! Mert te vagy az ertek es nem a penz. Penzed meg majd lesz :) 20L
13/30 A kérdező kommentje:
#12 Köszönöm a biztató szavakat. Semmikeppen sem fogom elhagyni magam es tudom, hogy idovel majd jobb lesz es talpra állok. :) Jó olvasni, hogy vannak még ilyen pozitív emberek. :)
2016. júl. 14. 17:59
14/30 anonim válasza:
Külföldi melón nem gondolkodtál? Szerintem igen hamar rendbe jönnének a problémáid.
15/30 A kérdező kommentje:
#14 Amiatt tartok most itt. Nem fizettek ki :/
2016. júl. 14. 18:17
16/30 anonim válasza:
Ezt hogy érted? Magyar cégnél voltál kiküldetésben? Mert kizárt, hogy ha minden rendben volt a papírokkal, és külföldi cégnél voltál, akkor ne fizessenek ki. Mesélj még erről ,akár privátban is írhatsz.
17/30 A kérdező kommentje:
#16 magyar cégen keresztül voltam. Naluk "akadt" meg a penz. A kinti ceg majdnem 50 eve működik. Teljesen tiszta. Biztos, hogy ők fizettek a magyar cégnek. .
2016. júl. 14. 18:38
18/30 anonim válasza:
Szia!
Nem tudtad kifizetni az albérletet vagy miért kell menned? Mennyi pénzre lenne szükséged, hogy ne rakjanak ki? Hova valósi vagy? Mert tudnék esetleg munkát, szállással együtt Biatorbágyon...
19/30 A kérdező kommentje:
#18 Szia. Az alberletet nem tudom kifizetni. Székesfehérvári vagyok es legalabb 40 ezer hianyzik még. :/
2016. júl. 16. 00:59
20/30 anonim válasza:
[link] Nem muszály bentmaradnod a rendszerben, ha van jobb lehetőséged is a képességeid által. Mindenképp kell egy hely, ahol legalább alszol, tisztálkodsz (ha más nem cicamosdás), és még sgy kis kaja is befér. Biztos találsz anyagokat amiből össze tudsz valami jobbat tákolni. Egy lavór vagy hasonló meg kell a fürdéshez. Fedd le nehogy koszos legyen, nem árt vmi vízgyűjtő eszköz se. Attól még tudsz melózni, nem kell tudniuk hol vagy az esőtől védve. Csak legrosszabb esetre, remélem találsz jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!