Ennyire veszett ügy lennék?
Magadban kell eldöntened, milyen életet szeretnél és tenni érte. Magától nem történik semmi, de ha elindulsz egy irányba, hidd el hamarosan jobbra fordulnak a dolgok.
Ha társaságra van szükséged, beszélgess idegenekkel akár az utcán, boltban, vagy a munkahelyen.
És ne ülj sokat otthon, minden nap menj ki a szabadba egy kicsit és csinálj olyan dolgokat, amik boldoggá tesznek. Előtte írhatsz egy listát is ezekről a dolgokról. :)
Próbálj meg kapcsolatba lépni másokkal.
"A munka miatt sajnos nem nagyon maradt időm az emberekre és magamra (sajnos elég korán el kellet kezdenem dolgozni) "
Kellett.
Most jelenleg is kell?
Annyit,mint korábban?
Ha nincs időd élni, adhatunk bármilyen tanácsot is,a napi robotba mindenki belefásul,belefárad.
Ha van lehetőséged, változtass az életeden.
Válts munkahelyet, tanulj.
Milyen a jelenlegi helyzeted?
Mik a lehetőségeid?
Mi a végzettséged?
"18 éves tipikus gamer vagyok"
Eljárni nincs időd, de ezek szerint játszani van. Inkább a fontossági sorrenddel lesz probléma.
#1-es vagyok.
Ha szeretnél, velem is beszélgethetsz, hátha tudok segíteni valamit. Akár tanácsot adni lányokkal kapcsolatban, mivel én is lány vagyok. :)
Szia!
Én is osztozom az érzéseidben. Tényleg próbálj meg ismerkedni. De sajnos a külső elég nagy szerepet játszik ebben. A legtöbb ember hátrányosabb kinézetű emberekkel szóba sem áll. Szóval nem azt mondom, hogy legyél felületes, de tedd izgalmassá a külsőd, figyelj rá. Sokat lendít a dolgon a mai világban...
Hasonló képpen vagyok, inkább a magány terén. Ha van kérdésed írj PM. Tudom mennyire rohadt érzés a magány.
,,Ha egyedűl maradsz rosszabb mint a halál, mint kínzó kamrában kés helyett kanál,,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!