Szerintetek érdemes öngyilkosnak lennem ilyenkor már? 14f
a születésemkor az apám elhagyott minket egy jó nagy tartózással. majd, az anyám összejött a nevelőapámmal és lett 2 testvérem, ebből kifolyólag még szegényebbek lettünk. mert még a nevelőapám szüleit is kell anyagilag támogatni. egy 2 éves telefonom van 2 márkás cuccom azt is a nagymamámtól kaptam. a napi étel kenyér, van hogy a nevelőapámnak nem jut mert nekem adja és ilyenkor éhezik de volt olyan (mivel érthető okokból magamat okoltam,)hogy azt hazudtam hogy elég volt nekem és a nevelőapámnak adtam én meg éheztem
tulajdonságaim: hülye, szerencsétlen, visszahúzódó, lusta, önmagát sajnáltató
most, őszintén minek örüljek?
Tudom, hogy nem éppen ezt kéne kiemelni, de a 2 éves telefont nem értem minek írtad be.
Az enyém is 2 éves és semmi baja, középkategóriás telefon.
Egyébként a legrosszabb, amit tehetsz, hogy megölöd magad. Ez nem megoldás.
Ha ezekért öngyilkosok lennének az emberek, akkor a 7 milliárdból vagy 3 öngyilkos lett volna.
Még nem tudsz tenni semmit ezek ellen a dolgok ellen.
Nincs márkás cuccod és? Afrikában örülnek ha kapnak egy széthasznált noname cipőt, ami nem is jó a lábukra igazán.
Helo.
Ha szeretné beszélgetni, és lelket önteni magadba, írhatsz nyugodtan. Én pont az ellentéted vagyok. Hátha tudok segíteni, de remélem már megoldódott a problémád:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!