Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szerintetek érdemes öngyilkosn...

Szerintetek érdemes öngyilkosnak lennem ilyenkor már? 14f

Figyelt kérdés

a születésemkor az apám elhagyott minket egy jó nagy tartózással. majd, az anyám összejött a nevelőapámmal és lett 2 testvérem, ebből kifolyólag még szegényebbek lettünk. mert még a nevelőapám szüleit is kell anyagilag támogatni. egy 2 éves telefonom van 2 márkás cuccom azt is a nagymamámtól kaptam. a napi étel kenyér, van hogy a nevelőapámnak nem jut mert nekem adja és ilyenkor éhezik de volt olyan (mivel érthető okokból magamat okoltam,)hogy azt hazudtam hogy elég volt nekem és a nevelőapámnak adtam én meg éheztem

tulajdonságaim: hülye, szerencsétlen, visszahúzódó, lusta, önmagát sajnáltató

most, őszintén minek örüljek?

2016. júl. 9. 10:37
1 2 3
 21/25 Inessential ***** válasza:

Tudom, hogy nem éppen ezt kéne kiemelni, de a 2 éves telefont nem értem minek írtad be.

Az enyém is 2 éves és semmi baja, középkategóriás telefon.

Egyébként a legrosszabb, amit tehetsz, hogy megölöd magad. Ez nem megoldás.

2016. júl. 10. 10:04
 22/25 anonim ***** válasza:
Nyár van. Vállalj diákmunkát! Nemcsaka családod helyzetèt javítanád, hanem biztosan elterelne a figyelmed ilyen hulyesegekrol. Nehogy kngyilkos legyel, jol mondjak a tobbiek, egy temetes draga, es nem is megoldas! Sok szerencsét!
2016. júl. 11. 15:23
 23/25 anonim ***** válasza:

Ha ezekért öngyilkosok lennének az emberek, akkor a 7 milliárdból vagy 3 öngyilkos lett volna.

Még nem tudsz tenni semmit ezek ellen a dolgok ellen.

Nincs márkás cuccod és? Afrikában örülnek ha kapnak egy széthasznált noname cipőt, ami nem is jó a lábukra igazán.

2016. júl. 17. 12:38
 24/25 anonim ***** válasza:

Helo.

Ha szeretné beszélgetni, és lelket önteni magadba, írhatsz nyugodtan. Én pont az ellentéted vagyok. Hátha tudok segíteni, de remélem már megoldódott a problémád:)

2016. júl. 31. 09:58
 25/25 anonim válasza:
Szia, tanulj rendesen és sokat, áldozzd rá a mostani életed,ez a legjobb befektetés, és keress egy lányt aki úgy szeret ahogy vagy és hidd el,az élet sokkal vidámabbnak fog tűnni
2016. aug. 3. 20:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!