Mit tegyek? Olyan szomorú vagyok!
ne add fel! próbálkozz olyanoknál akikkel kölcsönösen keresitek egymást...szerintem hülye stratégia, hogy "X óráig nem válaszolok"...
23F
"20 éves lány vagyok, hatalmas "pasizós", kevés barátnővel"
Úgy érted, hogy:
"20 éves lány vagyok, hatalmas k*rv*a, kevés barátnővel"?
Szia! Próbálj olyan dolgot csinálni, ami eltereli a gondolataidat, pl olvass vagy menj moziba. Nyári munkát is kereshetsz még, hátha ott találsz barátokat. Ne légy túl zárkózott másokkal. Járj olyan helyekre pl. valamilyen klubb, stb. ahol sok ember van.
Hajrá! :)
Én szülő vagyok, a fiaim is voltak / vannak ilyen helyzetben. Nálunk úgy néz ki a dolog, hogy vannak a "menők" akiknek mindenki a haverja, barátságról szó sincs. Közös ivászatok, bulik, stb. Aki ebbe beszáll az a társaság része, aki nem azzal senki nem foglalkozik, nem barátkozik. A lányok csak a "menőkre" buknak, mindegyik az ő kegyüket keresi. A normális fiúk labdába sem rúgnak, így nekik sincs olyan barátnőjük amilyet szeretnének.
Volt pár lány aki hívta őket az éjszakába bulizni, de mivel ez nem érdekli őket, hamar lecsengett a dolog.
Szerintem nálad is hasonló lehet a helyzet, ne keseredj el semmiképpen. Te egy nagyon értékes lány vagy, akinek sok jót tartogat még az élet. Át tudom érezni a szomorúságodat is, a magány nagyon á tud telepedni az emberre, és depresszióssá tesz.
Én arra gondolok, hogy nem jó társaságban kerested az ideális fiút. Annak idején én is sokfelé kerestem, de rendest és normálist nem találtam sehol. Egyszer elmentem egy ifi alkalomra egy gyülekezetbe, pár hónap múlva össze is házasodtunk. Tehát ne add fel, járj mindenfelé, ismerkedj a neten, de célzottan, arrafelé ahol komolyabban gondolkozó fiúk is vannak. Kirándulj, nézelődj a világban, biztosan van ami érdekel, csak most a szomorúság miatt érzed úgy, hogy nem érdekel semmi. Vegyél egy nagy levegőt, szánd el magad, mondd ki hangosan, hogy nem vagy hajlandó ennek az érzésnek átengedni magad a továbbiakban, és kezdd el másképp csinálni dolgokat. Az elején nehéz, de menni fog, majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!