Mit tegyek ha szar az életem?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem le és a szerelmem pont aznap szakított velem és teljesen összetörtem nem tudok már semminek örülni ennek már 2 hete de nem tudom magam túltenni mindennap sírok egy senkinek érzem magam olyan szeretet hiányom van semmi értelmét nem látom az életemnek minden nap azon gondolkodom hogy jobb lenne meghalni nem bírom a magányt főleg most... folyton azt beszéltük a volt barátommal hogy milyen jó lesz nyáron együtt leszünk végig és most semmi nem lesz belőle otthon ülhetek és nézhetem a plafont nem bírom egyszerűen úgy érzem mindenki elhagyott a barátaim sem törődnek velem hiába járok dolgozni is folyton azon jár az agyam hogy nincs aki hazavár és ez nagyon rossz érzés nem tudom mit kezdjek magammal mit lehet ilyenkor csinálni? :(( 18/L2016. jún. 29. 18:48
11/17 anonim válasza:
ismerős szitu, csak nálam a lány elégelte meg...
hát szerintem nálad nem hatna az a szöveg amit magamnak mondogatok, hogy mindkettőnknek jobb így...
annyira nem ismerem milyen program lehetőségek vannak arra felé, de szerintem tudnál találni olyat ami lefoglalja a figyelmed...
milyen hobbijaid vannak?
23F
12/17 anonim válasza:
Nem szar az életed, csak szakítottak veled. Ez nem szar élet. Ezen legalább egyszer gyakorlatilag mindenki átesik.
13/17 A kérdező kommentje:
Nincs hobbim, de szar mert nem bírom a magányt és mint mondtam a barátaim sem könnyítik meg ezt a helyzetet hogy valahogy át veszeljem
2016. jún. 29. 21:52
15/17 anonim válasza:
Sajnos a bánatodon csak az idő fog segíteni. Talán most még nem hiszed el, de 1-2 év múlva jelentéktelenné válik számodra, amit most átélsz.
Addig is olvass, nézz filmeket, sportolj, fogadj be egy háziállatot, végezz házimunkát, tanulj nyelvet; mindegy mit csinálsz, csak találj ki valamit, ami leköti a gondolataidat és nem lesz időd szomorkodni.
16/17 anonim válasza:
Olvass, tanulj meg új dolgokat, keress egy hobbit.
17/17 Gergojakab válasza:
Én például úgy kinyirnám magam, hogy csak na.
Örülnék ha megkecsmerítenének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!