Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Szélsőséges szektának szeretné...

Szélsőséges szektának szeretnék a tagja lenni. Ismer valaki ilyet?

Figyelt kérdés
Több orvosszakértő állapította meg rólam, hogy nagyban jellemzőek rám az autizmus, az antiszociális és a pszihopata viselkedés vonásai. Emellett pedig normális intelligenciát állapítottak meg. Csakhogy utóbbiak megnehezítik a beilleszkedésemet a társadalomba már születésem óta. 19 éves vagyok, valaki hasonló helyzetben?

2016. jún. 22. 20:47
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem ragaszkodom mindenáron ehhez a szekta-dologhoz.. ha valakivel tudnék haverkodni innen is akár, az ugyanolyan jó lenne.. lol ez már szánalmas
2016. jún. 22. 22:10
 12/15 anonim ***** válasza:

Alapíts te egyet! Az antiszocok gyülekezetét.

Amúgy meg az legyen tiszta, hogy ha megkérdeznék az embereket, akkor kb 100-ból 100 azt válaszolná, hogy ő egyáltalán nem átlagos:) szóval ez nem jelent semmit.

2016. jún. 23. 09:28
 13/15 A kérdező kommentje:
Azt én értem, nyilván így is van, senki nem hiszi magát átlagosnak, ez teljesen normális, mivel mindekinek van egy saját nézőpontja és úgy tekint másokra átlagosnak. De amikor már ilyen orvosi vélemények kerülnek elő, amit a kérdés alá írtam, az azért már kicsit másabb színben tünteti fel az embert
2016. jún. 23. 16:36
 14/15 anonim válasza:

Tetszik a hozzáállásod, mármint hogy ilyen határozott vagy abban, hogy valamit tenni akarsz, ami nonkonform, mivel magadat is annak érzed.

A szekta, mint ötlet kétségbeesésből jött, neked valami másra van szükséged, csak még nem tudod, hogy mi. Még sok tapasztalatot kell gyűjtened, mire megtalálod a saját utad, társaságod. Mi lenne, ha keresnél egy fura/kattant barátnőt? Nem a párkapcsolat miatt, hanem tapasztalatszerzés miatt, hogy milyen olyan emberrel ismerkedni, aki nehezen tud beilleszkedni a társadalomba. Neki tuti lennének érdekes gondolatai, ötletei.

2016. jún. 27. 22:23
 15/15 anonim válasza:
xddddddddddddddddddddddddddddddd
2016. dec. 5. 23:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!