Nincs senkim és kezdek beleőrülni. Mit tegyek?
"Se barátok,se párkapcsolat,fáj a szivem miatta."
Elég nehéz elhinni, hogy egy 20 éves lánynak önkénytelenül ne legyen párkapcsolata. Szerintem itt arról van szó, hogy válogatós vagy és átlag alatti kinézetű. Ugyan sok átlag alatti lánynak összejön egy-egy Chaddel, de úgy tűnik, neked nincs szerencséd, úgyhogy vagy be kell érned valakivel a saját súlycsoportodból.
miért nem teszel ellene?
mi gátol meg ennyire?
23F
Keress barátokat. :D
Nekem is azt kéne tennem, de fogalmam sincs hol kezdjem.
"nekem nagyon durván alacsonyak az igényeim"
lehet itt a baj! :)))
szia,
Nos én 29f vagyok de kb ugyanez a helyzet állt elő... én egzisztenciával rendelkezem de így is elég nehéz, elkezdtem nyelvet tanulni és nyitottabb lettem a dolgok fele.nos... "babysteps". először csak írj rá arra akivel szivesen beszélgetnél. ha pozitívan reagál akkor beszélgess vele. ne sajnáld az időt és a pénzt egy-egy sörözésre, bármi lehet belőle, például bemutat valakinek. Tuti tipp nincs, lépésenként bele kell rázódni a társasági életbe valahogy. Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!