Mit csináljak? Egyedül vagyok!
22 éves fiú vagyok egy kb üres élettel. Úgy is érzem magam,mint valami nyugdíjas nincs olyan,amim ne fájna vagy ne lenne vele csak egy kis probléma. Fáradt vagyok állandoan.
Nagyigényű vagyok amit igazábol én nem bánok,úgy mennék valakikkel valahova pesti szórakozóhelyre,de nincs senki vagy sír,nincs pénze vagy más! Egyszerűen semmit nem lehet!
Másnak vannak barátai eltudnak menni bárhová! Ezt szeretném èn is!
Hol találhatnék kissé sznobos 20-22 év körülieket, akikkel lehet barátkozni?
Abbol is elegem nèha,hogy itthon lakom legszivesebben elköltöznék de a 150 000-es fizetésem és a magány vissza tart meg az,hogy egy jo lakás bérlése 2-300 000Ft
Nem tudom hogyan lèpjek ki ebből az unalmas helyzetből,most is mennèk valahova,valahol pesten kiülni egy bárba beszélgetni,iszogatni,nevetni igy az esti kellemes éjszakàban,de nincs kivel.. Meg ha arragondolok,hogy holnap 4 kor kelek..fáradt vagyok..pedig tegnap kb 10-től ma délig aludtam.
Gondoltam ha heti 6 napot dolgozok majd nem érdekel majd a szorakozás,de nem igy van.
Mit tegyek?
szállj le a földre, és akkor találni fogsz barátokat.
Tudod a nagyigényű, kissé sznobos emberek jellemzően csak érdekbarátságokat kötnek, ahol kéz kezet mos, és nem a "barátok" személyiségéről, hanem a pozíciójáról és a kapcsolatrendszeréről szól a történet. Aztán, ha elveszted, már hipp-popp, te sem számítasz senkinek.
Ettől a magányod nem fog megszűnni, csak még magányosabb leszel. Barátkozz olyan fiatalokkal, akik a 80000 albérltt sem tudják kifizetni, és olcsó kerthelyiségekbe járnak maximum. Ők őszintébb emberek zömében, mert nem az érdek hajtja őket. És ne hidd, hogy nincs köztük művelt, kulturált, érdekes, szerethető személyiség.
kicsit beképzelt vagy öreg...a semmire
"sznob".. istenem igazi pesti
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!