Így lehet ismerkedni?
Arra gondoltam, hogy beülök egy normálisabb kocsmába ahol elfogyasztok egy korsó alkoholmentes sört és közben megpróbálok egy társasághoz oda verődni.
Ez mennyire működőképes ötlet?
21/F
Múltkor voltam egy kocsmában, 2 társaságot láttam, az egyikben zöme csaj volt...
Az nem baj ha vissza kell járni. :)
Én volt,hogy beültem egy óriás helyiségbe ettem egy süteményt kávéval kísérve és kutya sem jött oda hozzám :D pedig fullon volt az egész. :D
A Sport sem mindig megfelelő a társkereséshez, általában a párjuknak pipiskednek..uez szoli., vagy pedig a vadászok is ezt szokták tenni, jó kinézetűeknek kell lenniük a csábításokhoz.
Közös hobbival is max. barátokat tudsz szerezni.
Társkeresős ismerőseim a mai napig nem találtak senkit sem. Pedig voltak próbálkozások.
Annyira komolytalan emberek vannak fent, törölném az összes társkereső oldalt. Ezek nem a társkeresésről szólnak.,pedig arról kéne szólniuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!