Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mindenki cserben hagyott, mit...

Mindenki cserben hagyott, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az utóbbi héten egy elég nehéz időszakon mentem keresztül és ezt csak tetézte, hogy azt követően a legjobb barátnőmmel is összevesztem.Reggelente egyre nehezebben kelek fel és folyamatos sírhatnékom van, de a legfájóbb talán mégis az, hogy a barátaim nem vesznek rólam tudomást.Hiába a mindennapos depresszív megnyilvánulások vagy a segítségkérő beszélgetések.Egyszerűen nem foglalkozik velem senki azóta, hogy már nem az a vidám ember vagyok, aki pár nappal ezelőtt...Magamra hagytak, se élőben nem jön oda hozzám senki, facebookon két napja egyetlen üzenetet sem kaptam senkitől a szokásos baráti üzenetek helyett.Már nem tudom erősnek mutatni magam, hogy semmi bajom, pedig annyiszor megyek oda másokhoz mostanában is, de ahogy megérzik a negatív hullámokat tovább állnak.
2016. máj. 28. 21:04
 1/5 anonim ***** válasza:
24%
Pár év múlva már emlékezni sem fogsz ezekre! Az egy éves kori emlékek nem maradnak meg az emberben!
2016. máj. 28. 21:23
 2/5 Blade Bone ***** válasza:
77%
Nekem van, hogy hetekig nem ír senki. :) Nem mások határozzák meg a személyiségemből áramló energia szintjét. :P
2016. máj. 28. 22:20
 3/5 anonim ***** válasza:
69%

Ugyan ez volt/van velem is. Két alapszabály:

1. Ne hanyagold el magad akkor sem, ha senki nem törődik veled, törődj magaddal ugyanannyira vagy még jobban, mintha minden a legnagyobb rendben lenne.

2. Ne kezd el gyűlöl magad azért, mert mások nem hajlandóak tudomást venni rólad, tanuld meg szeretni saját magadat. Talán ez a legfontosabb.

Plusz néhány jótanács:

–Ne kergesd azokat akik szabadulni akarnak tőled, ha ők tesznek rád magasról, akkor Te se könyörögj nekik semmiért sem.

–Ne legyél túlságosan sokat otthon, menj emberek közé akkor is, ha nem ismersz senkit sem. Pl. utazz olyan helyre ahol még nem jártál vagy csak menj el bevásárolni, esetleg igyál vagy egyél valahol valami finomat (az alkoholt nem javaslom, sokat ronthat a helyzeten).

–Ugyanis javaslom az olvasást és az autodidakta tanulást (pl. nyelvek vagy zene, bármi amihez kedvet érzel), ezek által könnyen sikerélményeket szerezhetsz.

–Multivitamin tabletta vagy pezsgőtabletta a dobozon feltüntetett adagolás szerint, segít megelőzni, leküzdeni a depressziót, mert ha megfelelő a szervezeted vitaminellátottsága akkor a különféle belsőelválasztású mirigyek is megfelelően fognak működni s ez által rendben lesz a hangulatért felelős hormonok egyensúlya.

–Pontosan ugyanannyi normális ember van mint hülye, tehát csak minden második hülye aki szembe jön veled az utcán, ezért nem kell minden embert gyűlölni, elég ha az emberek félével van bajod – de azokról meg nem kell tudomást venni.

–Ismerkedj, barátkozz ezen az oldalon, de sok reményt ne fűzz ahhoz, hogy innen fogsz új és valóságos barátokat találni; persze akár még ez is előfordulhat, de levelezőtársakat itt biztosan fogsz találni, ami néha nagy segítség tud lenni, becsüld meg Őket.

Egyelőre nekem ennyi a saját tapasztalatom, ezeket ha figyelembe veszed akkor javulni fog az állapotod, nem gyorsan, de a lassú előrelépés is jobb mintha tovább csúsznál lefelé a lejtőn. A többiről fogalmam sincs, odáig sajnos még én sem jutottam, de azért próbálkozom... :-)

2016. máj. 28. 22:28
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Két dolog:

1) Aki elhanyagol, mikor szükséged lenne rá, az nem barát, és soha nem is volt az. Tőlük ne is várd, hogy keressenek!

2) A facebook a világ színjátszója, ahol minden és mindenki valószerűtlenül tökéletes.

Nagyon jól tudom, mit érzel, de hidd el, hogy csak úgy javíthatsz a helyzeteden, ha segítesz önmagadon. Úgy tűnik, neked lelked és eszed is van, amely kombóval manapság nehéz boldognak lenni.

23f

2016. máj. 28. 22:33
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős érzés nekem, szerintem sok más embernek is eza dolog.

De kérdem én, ilyen "barátokra" miért van bárkinek szüksége? Hol barát az ilyen? Maximum haver, akivel ha úgy van elhülyülsz de semmi több. Nem értem miért kell az ilyen embereket hajkurászni, nem érdekelnek olyan kaliberű embert aki " vállt-vállvetve" ott van mellette.. Felszínes és egyoldalú.. Kell ez neked? Manapság tényleg csak ilyen emberek vannak, te megteszel mindent de fordítva semmiféle viszonzást nem kapsz. ELKESERÍTŐ.~

Magadat meg sose szabad elhagyni, valahogy lekell foglalni meg az agyadat. Sport..! Nagyon jó dolog, meg indulat levezető.

Jó lenne ha az ember életébe lenne olyan legalább egy akire tényleg számíthat, de ritka mint a fehér holló.~

Úgy gondolom olyan embereket kéne keresned aki meg is becsül,és nmcsak mondja^^

Nagyon tudom őket sajnálni, hogy a te negatív energiád ilyen rossz hatással van rájuk.. Szegények,tényleg. Majd megsajnáljuk az ilyeneket:DDD

L*szarnak,abból is látszik,hogy küldöd a jeleket mindenhogy és a kutyát se érdekli. TE lépj előbb,mielőtt rosszabb lesz és még jobban elhatalmasodnak a dolgok rajtad. :)

Ha gondolod ide írhatsz, vagy aki szeretne.

22/L/L

2016. jún. 2. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!