Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Örült vagyok? Mit kéne tennem?

Örült vagyok? Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Nincs egy normális barátom se aki megértene nincs semmiféle társaságom sokan utálnak is azt mondják dögöljek meg lenéznek probálok barázkozni neten iskolába sehogy se jön össze egy normális barátság és elegem van már ebböl

néha depresszióba esek magamat ölném néha a világ elpusztitásán gondolkozok úgy érzem nincs rám szüksége senkinek nincs értelme a létezésemnek senkisem szeret stb nem iszok, cigizek stb talán ez lenne a baj? probáltam már lefoglalni magam pl edzésel stbvel de már akarat erőm sincsen hozzá tanulást is leszarom nem láttom értelmét a sok hülyeségnek amit tanítanak oszt most nem tudom mit kéne tennem hogy jobb legyen

2016. máj. 24. 00:57
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezt szomorúan olvastam,mennyi idős vagy?

Tapasztalatból mondom a barátkozás témát,hogy azért nem barátkoznak valószínű Veled,mert nem vagy tömeg,nem követed a trendet,egyedi vagy,van saját véleményed,nem nyalsz be.

Ezzel semmi gond,ne érezd bajnak,megbecsülendő dolog,hogy nem állsz be a majmok közé,lesz olyan társaság,hidd el ahol ezt megbecsülik majd.

Ne öld meg magad,semmi értelme.Semmi nem oldódna meg.

Cigarettázni,inni nem muszáj,természetesen.Akik ezt űzik azok már rászoktak,az sem jó.

De tanulni tanulj,mert meghatározza a jövőd,mindent meghatároz.Ha sokat olvasol,inspirálódsz akkor az jót fog tenni Neked.

Sikerülni fog!

Sok sikert.

2016. máj. 24. 08:54
 2/7 anonim ***** válasza:

Ne agy mosottak társaságát keresd amikor társaságot keresel.

Ilyen miatt ne engedd életkedved elszivárogni.

Tényleg nincs értelme sok dolognak mit tanulunk de nem értelmeik miatt tanuljuk.

Nem vagy örült.

Ha nem lenne létezésednek értelme, nem lennél.

El kellene kezdj gondolkodásmódilag normális embereket és neten társaságokat keress.

2016. máj. 24. 10:10
 3/7 anonim ***** válasza:

"depresszióba esek magamat ölném néha a világ elpusztitásán gondolkozok úgy érzem nincs rám szüksége senkinek nincs értelme a létezésemnek senkisem szeret"

Biztosan az a baj, hogy nem iszol és nem cigizel ^^

Véletlenül sem az, hogy egy agresszív, tehetetlen, önsajnáltató ember vagy, aki bús pofával járkál.

2016. máj. 24. 11:22
 4/7 A kérdező kommentje:

#1 18F

És igen tényleg nem követem a trendet nem nézem azt hogy mi a menő hanem ami nekem tetszik, tanulás elég nekem hogy meglegyen a 2 es.

igazából nem érzem magam mindig rosszúl a magamban se mert eltudom foglalni magam csak néha rám jön mikor láttok másokat mindenki tud beszélgetni valakivel csak én nem tudok senkivel

2016. máj. 24. 16:17
 5/7 anonim ***** válasza:

Az első válaszoló vagyok.

Nekem inkább internetről vannak barátaim,mert ugye széles ott a kör és jobban találni embereket.

Nekem sincsennek olyan társasági életem mint a mai lányoknak-fiúknak,hogy mindennap lóg valakivel,képeket készítenek,azt posztolják stb.

Úgyhogy teljes mértékben megtudlak érteni!

De emiatt ne szomorkodj,ostobaság,találj valamit amivel letudod magadat foglalni és rögtön elfelejted az egészet.

2016. máj. 24. 17:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Hejj, különleges emberek gyülekezete van itt, úgy látom.

Oké. Kezdjük ott, hogy nem lehetsz valami erős személyiség, ha egyből ez a kérdés fogalmazódik meg a fejedben:

"nem iszok, cigizek stb talán ez lenne a baj?"

Ha úgy gondolod, ez a problematika oka, tessék csak, még a falusi kocsmák is nyitva vannak nyolcig, lehet húzni inni, ha már tanulni nem akarsz...

Apropó, hülyeshég amit tanítanak. Tényleg? 18 évesen el tudod dönteni, mi kell majd az életedben amit most hülyheségnek találsz? Csak nyugodtan, de ahogyan előttem is írták, tanulni márpedig kell, hogy legyél valaki az életben. Lehetséges, hogy azért nincs barátod mert buta vagy, hisz nem tanulsz. Na, erre nem gondoltál? Aki nem tanul, az nem is ér semmit. Azért születtünk a Földre, hogy fejlődjünk nemde?

Valószínűleg olyan társághoz csapódtál, akik tényleg kissé kettyósak, mert azért azt mondani valakinek, hogy dögölj meg... Azért ne barátkozz az ilyenekkel, ne hagyd magad megalázni, mert mindennek van teteje. Állj ki magad mellett, ez a fontos! Amúgy, van egy csomó normális ember a világon. 10-ből 8-an azok, csak mondom, sajnállak, hogy te még soha nem találtál olyanokat. A világ elpusztításán ne nagyon gondolkozz, mert először is magadba kéne nézned, esetleg benned van a hiba. Vajon miért utálnak? Bele gondoltál már? Nem tapossák csak úgy el az embert, ahhoz kell valamilyen ok is!

2016. máj. 24. 18:38
 7/7 anonim ***** válasza:

1. szabály: nincs őrült ember

Okod van rá.

2016. jún. 4. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!