Van olyan ember akinek nem kellett volna megszületnie?
Ugy érzem,hogy én sem "ebbe a társadalomba" valo vagyok.
Már nem emlékszem arra,hogy milyen boldognak lenni.
Gyötörnek a gondolatok.Évek óta ebben a helyzetben vagyok.(6-7éve)És azt vettem észre,hogy évröl évre jobban és erösebben azon vagyok,hogy az életem itthagyom ugysem lesz ez jobb.Hogyan csináljam ilyen gondolatok. Hiányozni?! hm senkinek...22
Én sem akartalak megbántani!
Teljesen megértettem amit leirtál.
Sajnos te nem értetted meg,hogy finoman mire céloztam.(helyesirás)De semmi baj.
Köszönöm írásod!
Mondjuk ez amit és ahogyan írsz, depresszióra utal.
Ebből kéne első körben kimásznod. Ha van rá lehetőséged, egy pszichológust szerintem keress fel, mert valószínűleg jobban tud ezen segíteni, mintha egyedül próbálnád.
Ne gondolj ilyenekre!:) Nincs olyan ember, akire ilyen gonoszságot kellene mondani (leszámítva azt, ha olyan emberről beszélünk, aki a társadalomnak ártana szándékosan).
Az ember lépésről lépésre tesz a boldogságáért, attól a ponttól kezdve, hogy megszületik. Egy újszülöttnek pl. az jelenti a boldogságot, ha járni tanulhatott, és elkezdhetett beszélni, utána időről-időre rengeteg sok más új dolgon küzdi át magát, és egyszer felteszi magában néha azt a kérdés, hogy ha annyi mindenen átment, akkor minek adná fel?
Nem tudom, hogy te konkrétan mit vársz a jövőtől, vagy milyen gondod van, de azt senki sem állítja, hogy "miért" nélkül születtél volna.
Talán nem az a helyzet, hogy bárki ok nélkül született volna, hanem az ahogyan reagál erre az okra, ahogyan hozzááll, miközben érzi magában a célt, mégis megreked és tartózkodik, még akkor is, ha nem olyan nehéz a valóságban, amilyennek a fejében elgondolja abban a probléma megoldásnak a "borzalmát". Hisz nem lehetnek olyan nagy problémák azok, amíg túl nem reagáljuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!