Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egy szeretethiányos ember mit...

Egy szeretethiányos ember mit tud csinálni az öngyilkosságon kívül?

Figyelt kérdés
Mostanság egyre inkább úgy érzem, hogy nincs értelme az életemnek, nem szeret senki, értelmetlenül telnek a napjaim. Van pár hobbim, amik még éltetnek, de félek attól, hogy egy rossz napon, mikor épp mélyponton leszek nem bírom majd tovább.

2016. máj. 23. 07:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
59%

Én is sokszor érzek így és nem tudom, hogy mit kellene tennem, hogy ez változzon.

Néhányan tanácsolták azt, hogy legyek pozitívabb. Őszinte leszek, ez nem valósul meg. Nagyjából most ott tartok, hogy vagy megoldódik magától vagy megszökök ebből a nyomorult helyzetből...

2016. máj. 23. 20:44
 12/15 anonim ***** válasza:
69%
11: Magától biztosan nem fog megoldódni sajnos. Inkább csak tovább romlik az egész. Ez is olyan, mint egy örvény... egyre mélyebbre és mélyebbre kerül az ember, ha nem tesz ellene valamit.
2016. máj. 23. 20:49
 13/15 anonim ***** válasza:
59%
Igen, teljesen igazad van, de én ebbe már belefáradtam, ebbe az egészbe..
2016. máj. 23. 20:50
 14/15 anonim ***** válasza:
13-as. Mi bánt pontosan? Írd le, segítünk! Lehet privátban is, ahogy jobb!
2016. máj. 23. 22:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Álmodozik. Elképzeli, hogy szeretik és ő is szeret.
2017. dec. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!