Nincsenek barátaim. Mit tegyek?
Az ember legtöbbször az emberek között is magányos ...
Ha igaz barátot akarsz abból nagyon kevés van , 20 emberből 1 ha életében magának mondhat egy igaz barátot ... de ez az emberek hibája , a szám lehetne sokkal kedvezőbb is csak sajnos az emberek már elfelejtették a "megszelidítés" fogalmát , felszínes kapcsolatokat építenek és azt hiszik nem magányosak pedig belül szomorúak , az emberek folyton keresnek valamit , ide oda mennek de mégsem találnak semmit , a gyerekek tudják csak hogy mit keresnek , időt vesztegetnek egy rongybabára, amitől egyszerre nagyon fontos lesz az a rongybaba, és ha elveszik tőlük, sírnak...
azt írtad,hogy 10 emberrel jóban vagy az osztályból.
találjatok ki közös programokat.
jobban meg lehet ismerni a másikat a sulin kívül. biztos van olyan, akinek a személyisége illik a tiédhez és jól kijönnétek.
meg ha a volt osztályodból voltak barátaid, akkor ott is érdemes gondolkozni,hogy valakivel nem -e éleszted fel a kapcsolatot, akivel érdemes lenne, mert jól kijöttetek.
de akár új barátokat is kereshetsz. nem tudom hol laktok(panel/kertes), de biztosan vannak hasonló korú szomszédaid. velük nem vagy jóban?
vagy beiratkoznál egy tanfolyamra, szakköre stb és ott ismerkednél?
mert ez így tényleg rossz lehet.
amúgy nekem sincs sok barátnőm, de legalább van barátom meg pár haver szintű barátnő.
Én is ilyen helyzetben vagyok: negatív, energiavámpír "legjobb barátnő", 9-10 haver.
A "haverokkal" már-már azért sikerült egy szorosabb kapcsolatot kialakítani, eljárunk, ajándékozunk, sokat vagyunk együtt 10-en, és párosával/hármasával is.
A másik, hogy olyan helyre mész, ahol valószínűleg hasonló érdeklődésű emberekkel fogsz találkozni. Keress egy hobbit, amit szeretsz űzni, és csináld "emberek között".
Sok sikert :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!