Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Utálok élni, semmi értelme...

Utálok élni, semmi értelme sincs az életemnek. Mit tegyek? Nincs ami örömet okozna. Úgy érzem ķár volt meg születnem.

Figyelt kérdés
2016. máj. 16. 22:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Az ilyen válaszok helyett, hogy azene úgysem segít, kezd el meglátni a dolgokban a jót. Örülj annak amid van az helyett, hogy azt hiányolod amid nincs. Amint egy kicsit változtatsz a szemlélet módodon sokkal jobb lesz a helyzet.
2016. máj. 17. 00:17
 12/17 anonim ***** válasza:
Milyen ijesztő zenéket linkeltetek már be :D xd
2016. máj. 17. 00:51
 13/17 A kérdező kommentje:
Vannak céljaim,de elérhetetlenek pedig nem nagyok.Még egy párkapcsolatot se tudok ki alakítani elég béna vagyok hozzá.Elég szánalmas életem van.Általában annyiból áll az életem hogy el megyek melózni aztán kész,azon kívül nem foglal le semmi.Nem tudok magammal kezdeni semmit.Csak az unalom van.Meg mindig a rossz kedv.
2016. máj. 17. 04:47
 14/17 anonim ***** válasza:

Itt a gyk-n vagy hárman vagytok hasonló korban, hasonló helyzetben (adja Isten, hogy a többiek már nem...) Ismerkedjetek össze és segítsétek egymást.

De áruld már el nekem: Mégis mi a jó ...-ért nem vagy hajlandó megfogadni a tanàcsokat?! Honnan tudod, hogy nem segít neked, ha még meg se próbáltad? (Nem, nem próbáltad meg, nem is írtad, hogy név szerint ezeket próbáltad volna.) Ha párjapcsolatot szeretnél, változtass a kisugárzásodon! Ez hátráltat benne csak! Ha kicsit boldogabb lennél, optimistább, őszintén mosolygósabb, mindjárt több nőnek lennél vonzó! Csak ezt ne add fel.

Mert momentán úgy tűnik, mintha nem akarnál változtatni - pedig akarsz. Csak tegyél érte.

Btw, milyen céljaid vannak?

2016. máj. 17. 07:13
 15/17 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok f29
2016. máj. 22. 23:34
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért van munkahelyed, az is valami, sokaknak önhibájukon kívül az sincs. Vacak érzés az is, ha az ember sem a nőknek, sem a munkáltatónak nem kell...
2016. máj. 31. 14:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Igen az is valami hogy van munkahelyem.Munkát sokkal könnyebb találni mint egy társat.Főleg ha az ember egy nagyobb városban lakik.
2016. máj. 31. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!