Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van még hozzám hasonló céltala...

Van még hozzám hasonló céltalan, öngyűlölő és reménytelen ember (bővebben lent)?

Figyelt kérdés

Csak röviden magamról:

Amit gyűlölök magamban: testalkatom (magasság, "súly" vagy inkább annak hiánya, gyerekes arc). Nem szeretek tanulni, még egy percet sem dolgoztam életemben, de szeretnék gazdag lenni. Gyűlölöm amit tanulok, de igazából semmi sem érdekel. Nincsenek barátaim, barátnőm pedig főleg nincs (szűz vagyok). Viszont alapvetően utálok beszélgetni, nem tudok semmilyen témához sem hozzászólni, kivéve a focit. Talán egy kicsit depressziós is vagyok. Annak ellenére, hogy nem nézek ki jól, nem vagyok vonzó, mégis állandóan azt gondolom magamban, hogy az emberek mit gondolhatnak rólam. Állandóan fáradt és kimerült vagyok, legszívesebben örökké aludnék. A legrosszabb az egészben, hogy a komplett önértékelésemet a testalkatom határozza meg, amin sajnos nem tudok változtatni. Szóval az ép testben ép lélek kifejezés tökéletesen illik rám, pontosabban annak hiánya. Van még hozzám hasonló ember? Hogyan tudnék valahogy változtatni az életemen, hogy az egyetem padjaitól ne jussak el egyenesen az utcára.

2016. máj. 11. 00:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ez a generácitok betegsége.

35 éves vagyok, rengeteg barátot, családtagot vesztettem, nagy szerelmeket.

Nincs olyan, amiből ne lehetne felállni, és tovább menni.

Megadni magad könnyű, harcolni nehezebb.

Olvasd el a Békés Harcos útját, vagy nézd meg.

2016. máj. 12. 09:04
 12/16 anonim ***** válasza:

Változtass pl öltözködési stílust. Hanyagold a tisza cipőt bő farmerral és a 6 számmal nagyobb pólót valami mamaféle kötött pulcsival. Lehet valakinek kényelmes, de nem ízléses kinézetre.

Sulival nekem ugyanez volt, utáltam mint a sz*rt, de én inkább elmentem dolgozni, annak több haszna van mint tanulni és pazarolni az éveimet olyanra, amit nem szeretek. Tehát vegyél erőt magadon és keress munkát.

Barátokat meg szerezni kell, el kell járni ismerkedni, nem hiszem el, hogy nincs egy ember sem akivel beszélgetnél suliból vagy valami. Ha nincs, akkor az már nehezebb gond. Körülöttem mindig volt ember és előbb utóbb mindenkivel jóba lettem, sajnos nem tudok abban tanácsot adni, hogy a semmiből hogyan építkezz (értem ezalatt, hogy nicns barátod és hogyan szerezz ha senkivel nem beszélsz).

Ami pedig a fő dolog: LEGYEN ÖNBIZALMAD. Meg kell ám mutatni mindenkinek, hogy igen is kemény fából faragtak téged.

2016. máj. 12. 14:55
 13/16 anonim válasza:
Kérdező, ne foglalkozz Red vixen-nel. Az egy marha.
2016. máj. 12. 15:21
 14/16 anonim ***** válasza:
Én is mindig fáradt vagyok, de már kitapasztaltam, hogy leginkább csak akkor, ha egyedül, rosszul érzem magam. Mivel kb. senkivel nem beszélek.. Voltak levelezőtársak, de tudjuk, hogy mindig eltűnnek, ki ezért, ki azért. Néha azt érzem, hogy csak akkor érezném magam biztonságban, ha kjó társaságban lennék. Régebben sokkal közvetlenebb és barátkozósabb voltam. Én társkeresőre mentem fel végső elkeseredettségemben, hogy ha már barátnőm nincs, legalább barátom legyen. (lány vagyok. Végül egy napig voltam fenn, mert észrevettem, hogy még jobban ideges vagyok attól, ha randizni kell vagy nem tudom, mert eléggé hűséges típus vagyok...Nekem volt egy nagyon vékony barátom(én egy picit teltebb voltam, illetve vagyok, de már lassan másfél éve minimum hetente egyszer,kétszer megyek futni)de mivel ő sem tudott megelégedni magával, meg én sem, szerintem ezért is lett vége.. Mindegy. Ez egy ördögi kör... Mit tanulsz, hogy ennyire gyűlölöd? A kinézeteden szerintem nagyon sokat dob egy jól eltalált stílus. Az nem jó, ha nem szeretsz beszélgetni, bár néha én is így vagyok, de ha jó társaság venne körül, probléma nem lenne szerintem.
2016. máj. 13. 14:05
 15/16 anonim válasza:

#11: Nem hinném, hogy ez generáció kérdése lenne. Én 33 éves vagyok, és akár én is írhattam volna magamról, amit a kérdező írt, legfeljebb egy pár dolog eltéréssel.

Megoldást én sem találtam. Régebben azt hittem, hogy idővel jobb lesz, majd kinövöm, stb, de nem lett jobb, sőt, inkább csak rosszabb.

2016. máj. 21. 22:48
 16/16 anonim ***** válasza:
Kérdező?
2016. jún. 5. 11:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!