Hol tudnék olyan emberekkel barátkozni akik hasonló dolgokat keresnek?
21-éves Budapesti (meleg) srác vagyok és jó lenne megismerkedni pár olyan emberrel, akikkel hasonló érdeklődési körünk van. :)
Alapvetően elég introvertált személyiségem van. Jól elvagyok egymagamban és van pár barátom szétszórva itt ott az országban, de néha azért hiányzik, hogy nincs egy olyan baráti köröm Pesten akikkel össze lehet ülni hétvégenként egy kicsit dumálgatni, iszogatni esetleg társasozni vagy karaokézni, vagy ha éppen olyan kedvünk van, akkor kimozdulni, elmenni, strandolni, koncertekre esetleg táncolni vagy szimplán csak kifeküdni valahova és kibeszélni az élet komoly-komolytalan dolgait. :D
Nem tudom mièrt kell belekötni mindenbe xD
Ènis kiírtam a másik verziót ha úgyvan,mert jobb előbb mint utóbb szerintem is. Pedig pesten biztos van több ezer hely ahol lehetne ismerkedni nem? Ha bulizós fajta vagy akkor pláne. Ez mind annyira szèp ès jó.. Csak kár,hogy nemigem vannak már ilyen becsülendő emberek..akik hasonlókèppen gondolják a dolgokat.. Barátságokat..kapcsolatokat..~
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!