Barátkozni szeretnék magamhoz hasonló (nem normális? ) emberekkel. Ezt hol tehetem meg?
Úgy vettem észre, hogy az értékrendem nagyon eltérő a környezetemben lévő emberekétől.
Míg majdnem mindenki állandóan a Facebook-ot bújja, én sokkal többre tartanék egy kirándulást, beszélgetést, társasjátékozást - már ha lenne kivel.
Félreértés ne essék, nem ismeretlenül szólom le azt az oldalt, "ha népszerű, akkor esélyt se adok neki, mert attól hű, de különleges leszek" alapon.
Már kétszer letöröltem magam. Olyan, mint egy szemétdomb, temérdek értéktelen limlommal, és néhány használható, netalán értékes tárggyal. Fárasztó és irritáló, mert tele van baromsággal: nyolcvan selfie egy nap egyes felhasználóktól, "lájk és megy üzibe", idétlen játékok, lájkvadász oldalak "hírei", amit csak lájkolás után lehet megnézni, és még sorolhatnám...
Ismerőseim ahelyett, hogy élveznék az együtt töltött időt, azt a sz@rt nyomkodják. Ebből már baromira elegem van...
Pedig változatos témákról tudok beszélni, elég művelt vagyok (nem vagyok két labon járó enciklopédia, tehát annyira biztos, mint ők).
Ráadásul nem is kifejezetten divatmajmoknál vagy panelproliknál próbálkoztam.
Olyan embereknél, akik zárkózottabbak, emellett értelmesnek és magányosnak tűnnek.
Én vagyok a nem normális, hogy nekem sehogy se tudja az életem értelmét jelenteni az a weboldal?
(Fiatal felnőtt vagyok, nem kiskamasz, és az ismerőseim is felnőttek.)
Figyelj, az, hogy idétlen ismerőseid vannak, a Te hibád.
Töröld le őket és hagyd meg azokat, akik "használhatóak és értékesek", és "használható, értékes" dolgokat osztanak meg.
A facebook jó oldal, jól fel lehet használni a kommunikációra, kapcsolattartásra, bár való igaz, hogy a legtöbben elvetik a sulykot és feleslegesen böngészik annyit, miközben lemaradnak sok más, sokkal fontosabb dologról. Tök jó, hogy Te nem akarsz lemaradni róla, hidd el, sok ember figyeli még a valóságot a virtuális élet helyett, csak legyél türelmes és majd rájuk akadsz.
A kérdések egyébként felesleges, Te is tudod, hogy mi a "normális".
Régen te számítottál normálisnak.:D én is inkább társasjátékoznék,de nem találtam rá elég embert,és nehezen egyeztetünk időpontot..xD meg inkább tollasoznék egy jófej emberrel,minthogy facebookozzak.Csak hát nincs sok ismerősöm.
19/l
gyms megyében ilyen emberek nekem is írhatnak.
ha manapság a facebook b..i társadalom számít normálisnak akkor komoly gond van.bár igaz vakok közt a látó a fura.nem normálisak közt meg az okos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!