Alig vannak barátaim mert nem tolerálom és idegesít egy idő után az illető főleg a nyűgjei, mindig ez lesz?
Hazug? Miért is? Mert talán jobban tolerálok bármit , amire más már ugrana? A gobdolatokat nem ésszel irányítja az ember elsőre. Ha mindenki kiis mutatná amit érez külön fajta ingerekre az életbe szerintem sok erőszakos cselekedet lenne és senkinek se lennének barátai tehát gondolkozz mielőtt leírod az ésszel teli véleményed .
igen tudom velem is eljátszották már hogy ha nekem kellett valami akkor senki se volt ott.. de ezeket már leépítettem
kedves vagyok, megbízható és normális (nem mutatom meg soha h belül az ellenkezője)
--> ezért vagy hazug... megjátszod önmagadat rögtön a kezdetektől kamuból jópofizol
Nem vagy tisztába a fogalmakkal:D a jópofizás sehol se jön ide, az hogy egy melóhelyen új a csaj és kérdez valamit én pedig segítek neki még ha semmi kedvem semmihez és van ezer dolgom.
Mi a megjátszás abba ha nem egyből mutatom ki az illető iránt hogy hidegen hagy? Nem értem , nyilván nem minden helyzetre értettem h a felsoroltak ellenkezője mert nyilgan mindenkivel volt olyan h elmondtak neki valamit es ugy elmondta volna de mégse tette. de nem magyarazkodok ha nem fogod fel epp esszel es leragadsz 1lenyegtelen dolgon h mas mit gondol sokszor magaba akkor veled van a baj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!