Utálok élni! Szerintetek mit rontottam el?
Figyelt kérdés
Semmim nincs. Nincsenek barátaim, párom, családom, most már célom se , és még beteg is vagyok. Más is van így ezzel? Mi lehet a gond? Hiába nyitottam mások felé, nem kellek. Fáraszt az egész úgy, ahogy van. Mennék mindenfelé, társaságban, de nem érnek rá, nem akarnak velem foglalkozni. És mivel érdemeltem ki ezt a szar életet? 25/N2016. ápr. 20. 22:41
11/18 anonim válasza:
Velem se akar jönni senki sehova... Úgyhogy fogtam, és elkezdtem egyedül csinálni programokat. Így is sokkal jobb mintha egyedül ülnék otthon, sokszor teljesen jól érzem magam egyedül is. Milyen betegséged van?
12/18 anonim válasza:
Ugyanez nálam is 25 éve, csak egy icipici agyi defekt miatt kell szenvednem egy életre.. ez van, nem lehet ezzel nagyon sokmindent kezdeni, csak elfogadni. na meg önsegitő fejlesztő könyvek is valamit biztos érnek
13/18 anonim válasza:
Én is csak vagok egyik nap a másik után, ha a mait kibirom, akkor majd a holnapi elsz amit ki kell, aztán utána.
14/18 anonim válasza:
Ha segítségre vagy hallgatóságra van szüksége bármelyikőtöknek, akkor írjatok privátban nyugodtan. Hátha tudok segíteni. Fel a fejjel. Mindig van miért élni! Szép napot! Zoli 31
15/18 anonim válasza:
Biztos? 23 évesen még barátnőm sem volt, hiába próbálkoztam, mindig ugyan az lett a vége, valahogy totál kiölt már minden jókedvet ez a dolog. Csak vagyok egyik nap a másik után aztán elsz ami lesz.
16/18 anonim válasza:
Kedves utolsó, nem kívánok neked rosszat, csak hogy életed egy szakaszában ismerd meg, éld át az a helyzetet amit a kérdező. Mikor tényleg csak a munkáról szólnak a napjaid, nincs barát/barátnő, haverok, csak a szürke napok. Mikor minden egyes nap pont ugyan olyan.
Én nagyon is tudom.
30/F
17/18 anonim válasza:
Én pontosan tudom mit "rontottál el", pont azt amit én is. Ugyan így vagyok ezzel. Az hogy látod mi folyik a világban és tisztában vagy a dolgokkal. Szomorú, de aki lát és hall azt nem kedvelik és kitaszítják.
19/F
18/18 anonim válasza:
én is ugyanígy vagyok ezzel . 29/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!