Hogy gondolják ezt a bombanők?
Tudod egyáltalán mit jelent az hogy retartádlt?
Válasz: Nem tudod. :'D
Másik, nem vagyok én senkid sem nyomorult életű.
Le sem állok vitatkozni, annyi eszed sincs mint egy marék lepkének, na pá! :D
tudom mit jelent a retardált. nem érted a szövegben zajló információk lényegét, ha feltudtad volna fogni nem támadnál. tudat alatt feltudod és ezért bánt. De a valóságban ezt nem érted mert nincs tapasztalatod. Viszafejlődött vagy. A te korodban ezket fel kellene fogni. te retardált vagy.
Utolsó: Nem ezt nem lehet és nem is kell röviden. tanulj meg olvasni. Túlságodan gyerek vagy még és igénytelen. ugyanis ha igényeid lennének már ugyanazon a hajón eveznénk ergó nem támadnál te sem, hanem elbújnál szégyenedbe hogy feltártam elötted a szomorú valóságodat. Hát persze akinek nincs igénye ilyen nőre az nem is szalad bele ilyen tapasztalásokba. Az nem érteheti mások dolgát. majd ha tökös férfi leszel megtanít az élet. Ez pedig nem siránkozás hanem tények. Ez egy eszmefuttatás amit felmerek vállani mert tudom hogy igazam van. te meg lelkileg gyenge vagy nem bírod megemészteni a leírtakat. Olyan vagy mint a kisgyerek aki akaratos és nem tudja elviselni azt ami nem tetszik. Nekem is sokminden nem tetszik mégis elkészült az iromány és élem az életem! A kérdés a bombanőnek szólt! nem neked aki unatkozik,. Sose lesz bombanőd mert lúzer vagy! Ez a szövegedből kiderül. Én pedig csak oltalak mert mást nem érdemelsz.
Igazából amit nekem írtál az pont magadra utal. Bár mindegy, mert valószínűleg úgy se vagy képes felfogni amit írok, de azért próbáld meg. :)
Igénytelen a szóhasználatod, kulturálatlan a magatartásod és provokálsz ismeretlen embereket ráadásul alaptalanul. Tudod, hiába próbálsz okosnak tűnni, nem fogsz az lenni. Én megértem hogy te ilyen ember vagy, neked ilyen a személyiséged, az életfelfogásod, amivel nincs is gond, mert mi elfogadunk téged így. A probléma viszont azzal van, hogy Te nem fogadod el saját magad. Ne próbálj okoskodni ha nem vagy az. Sajnos sok hozzád hasonló ismerősöm van, és az életszínvonaluk se éppen a legjobb. Boldogtalanok, agresszívek, buták, és ami a legrosszabb: ráerőltetik a primitív gondolataikat másokra. Nevetek rajtad és ugyanakkor eléggé elszomorítónak találom a helyzeted. Valószínűleg buta közegben nőttél fel és ez rányomta a bélyegét a személyiségedre. Te egy boldogtalan ember vagy, akit az indulatai, vagy inkább az unalom vezérel. Ha tényleg ilyen ember vagy és nem csak szórakozásból írsz ide, akkor javasolnám, hogy változtass az életeden. Az alapján amit írsz, és ahogy írsz az tükrözi az állapotodat. Nem szívesen barátkoznék veled, valószínűleg még barátaid sincsenek ezért. Te is azok közül való vagy, akik megpróbálják a kevésbé jónak mondható életüket azzal szépíteni, hogy ez nem az ő hibájuk, hanem másoké. Nem a vita volt a szándékom, inkább ezt is egy jó tanácsnak szánom neked, és hidd el, nincs benne semmi rossz szándék. Ha sikerül felfognod amit írtam, akkor valószínűleg nem vagy menthetetlen, de sajnos elég nagy rá az esély hogy te valahogy nem fogod tudni ezt értékelni illetve értelmezni. Szép estét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!