Lehet neten keresztül barátokra lelni, vagy inkább csak 1-2 levélváltás hozható ki belőle?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 17. 20:37
3/24 anonim válasza:
3 éve vagyunk haverok akit neten ismertem meg.
4/24 anonim válasza:
Attól függ, hogy hol és kivel.
Vannak emberek, akik (pl.) lánynak adják ki magukat, mindeközben egy 200 kilós, sörhasú, chips zabáló, izzadt, szakállas, kopasz, ragyás, 40-es éveit taposó alkoholista... T_T
6/24 A kérdező kommentje:
En csak itt próbálkoztam kb 2szer,de pár üzenet után nem folytatódott
2016. ápr. 17. 20:50
7/24 anonim válasza:
Nyáron találkozok egy netes barátnőmmel:) lehetséges
8/24 anonim válasza:
Lehet.
Én tudok is jó helyet... :D
9/24 A kérdező kommentje:
hol?
2016. ápr. 17. 21:03
10/24 anonim válasza:
Lehet. Nekem van olyan barátnőm (több is) akiket 8-9 éve ismertem meg az interneten,azóta is rendszeresen beszélünk, és találkozunk. :) Volt fiú haverom is internetről, olyan 5 évig nagyon jóba voltunk,találkoztunk is persze, de vele megszűnt a haverság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!