Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Aki magányos nála miért...

Aki magányos nála miért alakult így és tesz e azért, hogy változtasson ezen (próbál ismerkedni stb) mennyire jár sikerrel?

Figyelt kérdés
2016. ápr. 15. 20:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem nálam azért alakult ki így, mert miután végeztem a gimivel és elmentem a nagyvárosba egyetemre, nem sikerült annyira jó baráti kapcsolatokat kialakítani, mint azelőtt. A régi banda pedig nagyjából szétesett.

Néha eszembe jut, és elszomorodom, de talán azért is, mert egyke gyerek voltam, mindig feltaláltam magam. Rengeteget olvasok, ezzel elütöm az időt, amikor valaki társaságára vágynék. Nem is igazán látom értelmét, ismerkedni vagy hasonló, már hozzászoktam az egyedülléthez, nagy vonalakban.

2016. ápr. 17. 20:56
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, lemaradt: 22F
2016. ápr. 17. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!