Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol tudnék ismerkedni hozzám...

Hol tudnék ismerkedni hozzám hasonlóakkal?

Figyelt kérdés

Pánikbeteg vagyok, amit tudok kezelni, önkontrollal, gyógyszerrel. De tudom ez nem megoldás. A megoldás ha lenne olyan barátom aki tudja milyen ha egyedül van, vagy szintén pánikbeteg. Átérezne.

Az interneten nincsenek ilyen oldalak, fórumok, társkeresés meg pláne. búra.hu és társai.....

Ha mégis tudtok ilyen "ismerkedési" oldalt linkeljetek. Köszi 25/f

2015. dec. 10. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Én csak 16 éves vagyok, de ha gondolod, akkor leszek a barátod. Sok barátom van, úgyhogy ebben nagy rutinom van. :) Ha gondolod, akkor írj privátot. :)
2015. dec. 11. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
azt hiszem, egy cipőben evezünk.. ha tudsz valami biztatót írhatsz, vagy ha nem akkor is..:d
2015. dec. 12. 17:17
 3/6 anonim válasza:
Írj nekem ha gondolod ismerj meg kicsit és engedd ugyan ezt nekem is. Persze csak ha akarod.
2015. dec. 18. 22:17
 4/6 A kérdező kommentje:
Van aki a közelemben lakik Komárom-Esztergom megye, Dorog (Esztergom mellett). Örülnék személyes kontaktnak. És kor/neme légyszi írjatok.
2015. dec. 21. 14:41
 5/6 anonim válasza:
Én is pánikbeteg vagyok.
2015. dec. 25. 16:17
 6/6 anonim ***** válasza:
vannak ilyen terápiás csoportok ha megkérded a háziorvost hol mikor gondolom tudni fogja
2016. jan. 19. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!