Kiközösítettek az osztálytársaim, miért?
2 éve jöttem a mostani iskolámba, és az itteni gyerekek sokkal, hogy is mondjam, mások.
Mindig mindenki a barátom volt, egyébként népszerű lány vagyok. De amikor a fele osztályom megtudta hogy milyen jó körülmények között élek, nem kereste többet a társaságomat. Én soha nem voltam felvágós, nem mondok soha semmit hogy hol voltunk, mit vettünk, direkt azért hogy a féltékenykedést elkerüljem. Mindenkivel kedves is voltam, segítettem bármiben. De mostanára már a legjobb barátaim is elfordultak tőlem, a legtöbb órán egyedül ülök.
A napokban azt vettem észre hogy próbálnak minden hibámba belekötni, és mindenért engem okolni.
Nagyon unom már ezt. Mit csináljak hogy felfogják, a pénz nem minden?
Biztos vagy benne hogy a pénzetek miatt? Valahogy ezt nem tudom elhinni, valami más (is)lehet szerintem a háttérben..
"ez a népszerű lány vagyok sem tetszik, valamiért gyomorgörcsöm van arról amit írtál..
Mi az hogy nem meséltél arról hogy milyen korülmények között élsz? Te előre eldöntötted hogy irigyek lesznek ha megtudják... Igen! itt a bibi! Azért mert te féltékenykedsz másokra ha gazdagok. magadból indultál ki, és már nyomorékként állítottad be őket. Te a pénz felemeled valami különlegességnek. Nekem volt osztálytársam milliomos, de mivel természetesnek vette hogy van pénzük, ezért nem is vette észre az ember, és ezért nem is volt képmutató. Azon gondolkodj el hogy neked miért különleges a pénz? Önmagadnak mond ki hogy a pénz nem minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!