Depressziós volnék?
Tizenötévesen minek nekik barátnő?! Az oké, hogy van egy lány, aki többet jelent a többinél, de nem kell csókolózni, járni, meg mást csinálni. Úgy tűnik kicsit, hogy neked csak azért kell egy lány, hogy legyen neked is, és nehogy alulmaradj abban a szánalmas versenyben, amit az elsekélyesedett korosztályod diktál. Légy inkább önmagad, és ne azért akarj barátnőt, mert másnak is van. Nagy romantikára amúgysem számíthatsz, hisz gyerek vagy még. Várj pár évet, és majd utána. Addig járj el mozogni, hogy jól nézz ki.
SEMMI nem ér annyit, hogy így ki legyél készülve.
Csak egy szó Tumblr.
Az előző válaszolóknak pedig: igenis létezik tinédzser korban depresszió! Valószínüleg ahogy olvastam azt szűrtem le hogy felnőttek írtak. Nem tudják elképzelni hogy ma min mennek át nap mint nap a tinédzserek! Komolyan nagyon gonoszak és undorítóak a tinik meg az emberek. Létezik tini depresszió
Hát, ezt én sem mondanám depressziónak. (Ismerős volt a kérdésed XD) Inkább csak magad alatt vagy egy kissé, ennyi. Velem is elő szokott ilyen fordulni. Egyébként, van konkrét személy, akivel ezeket a találkozgatásokat elképzeled? Mert ha igen, akkor esetleg érdemes lenne vele ismerkedni, beszélgetni. Viszont ha csak egy kitalált személy, azt nagyon sajnálom. Nézd, nem minden annyira rossz, mint amilyennek gondolod. Nem minden a kapcsolat az életben, vannak más dolgok is, vannak olyanok, amik talán jobban feldobnának. Találj valami hobbit magadnak! Mivel nem tudod lefoglalni magadat semmivel, az agyad állandóan a magányod körül forog, így valóban megnehezíted a saját helyzeted. Menj, járj egyet, sétálj sokszor, kölycsönözz ki egy könyvet, olvasgasd, (az engem sokszor lefogal) Semmiképp se bizonygasd magadnak, hogy azért nincs barátnőd, mert csúnya vagy, mert senki sem az! Csak mondom, még mielőtt azt hinnéd, te vagy a világon a szörnyeteg, oszt huna szépség. Hát még nincs, de majd jön!
Na ne gubbassz a sötétben nyirvákolva, éld az életet, mert az viszont csak egy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!