18! Depressziós volnék?
Az iskolában nincsenek sikereid? Nincs célod, hogy tovább tanulj, vagy egy szakma amit szívesen csinálnálnál, küzdenél, tanulnál érte? Építsd a jövőd, tervezgess, járj sportolni (mondjuk zumbázni). Olyan fiatal vagy ahhoz, hogy magadat sajnáld. Inkább tégy magadért.
Ismered a mondást: mindenki a maga sorsa kovácsa! Hát ezzel legyél 18 évesen elfoglalva, hogy ne legyen időd magadat sajnálni.
1-es vagyok:
Hát legyen terved! Rajtad múlik! Olvasgass, agyalgass azon, hogy a vendéglátáson belül is mi érdekel, jelezd magad és sportolj sokat!
Nekem nincsenek ilyen cél nélküli gyerekeim, nem is tudom, hogy lesz valaki ilyen, de egy biztos tűzzel ki célokat. Eddig nem volt??? Hát eztán legyen....
Döntsd el, hogy hasznos, boldog ember akarsz lenni, vagy egy hulladék....(bocs, h szigorú voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!