Mit tegyek depressziós vagyok és öngyilkos hajlamaim vannak és az anyu nem vesz komolyen szerinte bolond vagyok? 17/l
Depresszióról tud azt hiszi bolond vagyok mert ,amikor elmondtam ezeket elkezdtem bőgni neki meg veszekedtünk ezen aztán meg igérte ,hogy elvisz orvoshoz ,de nem vitt :/
Sőt öngyilkos hajlamaim vannak (erről nem szóltam neki és nem is fogok) mit tegyek?
Köszönöm szépen akik segítenni akarnek :) Van állatom törődöm velük meg minden ,de nem nagyon lesz jobb tőlük.Semmi sem vidít fel :S
Utolsó te meg nyilvánvalóan egy f*.sz vagy ,aki nem halott a depresszióról-.-
1.Anyu nem dühös rám nem tudom honnajd szeded igen veszekedtünk ,de ez nem azt jelenti ,hogy dühös volt rám.
2.Igen normális emberek is gondolgodnak ilyenen ,akik már annyira kivannak és nem kaptak segítséget ,hogy ezen jár a fejük nem egy ilyen van. -.-
3.Épp elég dolgom van persze te annyira ismersz minden nap 24-órájában velem vagy ,hogy ezt meg tudod mondanni. Képzeld el igen is sok dolgom van -.- Ja és nem sajnáltatom magam nem szokásom-.- Csak már annyira ki vagyok régebb óta tart ez az időszak nálam és már nem bírom ,hogy szerinted ez sajnáltatás ,akkor bocsánat bocsánat azért is ,hogy megszülettem -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!