Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek? Ami óta nincs...

Mit tegyek? Ami óta nincs barátnőm szinte nincs kedvem semmihez! Nagyon egyedül vagyok. Több mint két éve csak szenvedek. Nagyon boldogtalan ember vagyok. Egyre jobban azt érzem hogy felesleges ember vagyok. Olyan rossz egyedül minden nap lenni.

Figyelt kérdés
2016. ápr. 3. 16:00
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Érzik rajtad az emberek, hogy csak pótlékot keresel. Érzik rajtad, hogy ha egyedül nem tudsz mihez kezdeni, mit akarnál másokkal? Ha neked nem jó önmagaddal, más miért akarjon veled lenni?

Keress hobbit, menj el bárhova. Ne barátokat keress, hanem azt, hogy te mit szeretnél. Ha nem találod meg a boldogságot magadban, mással sem fogod.

2016. ápr. 3. 21:23
 12/15 A kérdező kommentje:
Lehet hogy a magány a sorsom
2016. ápr. 3. 21:28
 13/15 anonim ***** válasza:
MIT NYAFOGSZ? Ilyen emberrel szóba sem állnék úgyhogy ha nőt akarsz baromi gyorsan szedd össze magad és ne itt picsogj mert itt senkit sem érdekel. Az hogy veled mi lesz csak rajtad múlik. Még a jó édesanyád sem tud segíteni.
2016. ápr. 12. 07:34
 14/15 A kérdező kommentje:
2 éve próbálom össze szedni magam!Csak az a gond hogy nem megy.
2016. ápr. 13. 10:07
 15/15 anonim válasza:
Nincs semmi hobbyd? Keress egyet és ismerkedj olyanokkal akiknek szintén ez a hobbyjuk! Van egy csomó tematikus facebook csoport, lépj be olyanba ami érdekel! Csevegj a tagokkal a témáról aztán később másról is. Barátokat így biztos hogy szerzel, és ha türelmes vagy barátnőt is! Próbáld ki!
2016. ápr. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!