Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Magányos vagyok, nincs életem....

Magányos vagyok, nincs életem. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok. A napjaim abból állnak, hogy bemegyek reggel a suliba, ott mindenki utál és átnéz rajtam, szóba is alig állnak velem, majd hazajövök, tanulok, olvasok, netezek, stb. aztán alszom. Hétvégéken ki sem mozdulok, csak kutyát sétáltatni. Nincsenek barátaim egyáltalán, különóráim meg csak különtanárral vannak, nem olyanok, ahol barátokat szerezhetnék. Mit tegyek?

2016. febr. 22. 18:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Keress sport vagy hobbi szakkört ha van rá lehetőség . Szülőkkel rokonokkal tartsd a viszonyt és mondd el mi a pálya .
2016. febr. 22. 19:00
 2/8 anonim ***** válasza:
fiú vagy lány vagy? suliban miért nem bírnak?
2016. febr. 22. 19:13
 3/8 A kérdező kommentje:
A nemem maradjon titok, szerintem ez nem annyira fontos. Hát, régebben nagyon rámszálltak, mert kicsit ducibb voltam, aztán lefogytam, és maradt a közöny, lenézés.
2016. febr. 22. 19:18
 4/8 anonim ***** válasza:
keress magadnak célt, és küzdj érte
2016. febr. 22. 21:28
 5/8 anonim ***** válasza:
46%

Jaj te kislány...

Rendszerbeli élettől ne várj normális embereket, s főleg ne barátokat.

Ha ismerősök, barátok, haverok kellenek, olyan helyekre menny, ahol te személyiségedhez passzoló személyiségű emberek megismerésére van lehetőséged. 1# ebben segített. évfolyam társak közül kérdezz embereket, elmehetsz buliba hátha vannak nem agyhalottak.

Ne érdekeljenek akik ok nélkül utálnak. Csak tények számítanak, vélemények nem.

2016. febr. 22. 21:33
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kösd le magad minden sz@rral. Én is ezt teszem. Heti 6 sport, munka, egyetem, túrázás hétvégén, moziba egyedül beülni, múzeumba egyedül stb stb. Alig van időm arra, hogy a magányon gondolkozzak. De emiatt ne mondj le olyan dolgokról amik érdekelnek, egyedül is lehet élvezni
2016. febr. 22. 21:54
 7/8 Blade Bone ***** válasza:
**Menj**
2016. febr. 22. 22:19
 8/8 A kérdező kommentje:

"Jaj te kislány..." erre inkább nem szeretnék reagálni...

Köszönöm a válaszokat.

2016. febr. 25. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!