Huszonévesen elveszettnek érzem magam?
Ilyenek nem voltak barátok.
Motiváció legyen logika, fejlődés, de ne munka szerzésre. Ehhez kell élni, ha életben akarsz maradni rendszerben, kell munka.
Önbizalmadat egy realizálással valósághoz közel lehet rakni.
Csak tényeket realizáld át és ne hagyd vélemények változtassanak e tudaton. Csak tények számítanak, vélemények nem. Tied sem, enyém sem.
Ha barátokat szeretnél szerezni, menny oly helyekre, csoportokba, ahol van esély te személyiségedhez passzoló személyiségű emberekkel megismerkedni, ne félj idegenekhez menni beszélgetni megismerésükért.
Ha valamit akarsz s teszel érte, élet megadja.
Ha valaki jól érzi magát s erről tudomást szerzel, örülj neki... Elég logikátlan és... és szemétség ha nem így érzel.
Ő már megtalálta barátait. Te még nem. Rengeteg ember nem még.. én sem.
Ülj le gumicukor mellé és egy vodka mellé. sírd ki magadból a bánatod. Én is ezt tettem egy kollégiumban hajnali 4kor arra járt egy srác épp akkor és annak ellenére h nem voltunk köszönö viszonyban se mégis megvigasztalt. Ennek több mint 1 éve, s 9 hónapja egypár vagyunk :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!