Huszonévesen már mindenki a párjával van?
Sajnos tényleg így van, akinek komoly kapcsolata van, sokkal ritkábban jár ki, szórakozik stb. mert ott van a párjával, és ha az normális kapcsolat, akkor jól érzik magukat együtt.
Sokkal nehezebb kimozdulni kettesbe, főleg, ha már együtt is laknak.
Persze, ezt nem azt jelenti, hogy hanyagolni kell a barátokat, lehet keresni egy jó középutat és azon járni.
Emiatt semmi értelme sem lenne, hogy kapcsolatba lépj, inkább próbálj olyan társaságot találni, aki hasonló szituban mint te, együtt tervezzetek, szórakozzatok stb.
Légy nyitott, tégy szert új ismerősökre.
Szia!
23 éves vagyok és én is ezt tapasztalom.
Majdnem minden barátnőmnek van barátja csak nekem nincs.
Annyi a szerencsém, hogy velem találkoznak ha ráérnek de nem olyan mint régen mint amikor suliba jártunk.
Sajnos ez az élet rendje.
Bár azt gondoltam, hogy nálunk is később lesz ez ami most veled is megtörtént.
23/L
Én is ugyanígy vagyok mint te (23/L) és sokszor nem tudom elképzelni hogy megváltozik mert nem nagyon tudok eljárni sehova mert nincs kivel, mindenkinek van párja ugye és vele van állandóan...egyedül meg nem megyek el bulizni.
Én sem akarok csak azért összejönni valakivel, hogy nekem is legyen kapcsolat ha egyszer egyáltalán nem vonz az illető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!