Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogyan jöhetnék ki ebből?

Hogyan jöhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés

az utóbbi egy évben nagyon megromlott a kapcsolatom az osztályommal, már oda jutottunk, hogy nem szólok hozzájuk, se ők hozzám, csak ülök magamba telefon nyomkodva.

ma azt hallottam vissza az osztályfőnökömtől, hogy azért nem szeretnek mert én nem kezdeményezek és mert "hallgatózom".

hát, kezdeményezésben nem vagyok egyáltalán jó, de ha más indít, nyitok felé. csak nincs önbizalmam, így nem merek oda menni senkihez...

a hallgatózást onnan szedhették, hogy mikor még próbálkoztam közeledni feléjük, oda mentem, de nem tudtam semmit mondani.. egyszerűen nem jött. de ők ezt ezek szerint félre értették.

amúgy mostanában elég rosszul is érzem magam emiatt, volt egy pánikrohamom, és minden este szomorú vagyok.

kicsit régebben mindig úgy feküdtem le esténként, hogy holnap beszélek velük. de nem mertem. mostmár feladtam, de nem jó így

szerintetek mit csináljak?

17/l

2016. febr. 11. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Az ofődnek kellene tudnia kezelni ezt a helyzetet. Pl ofő órán egy nyílt beszélgetéssel.
2016. febr. 11. 21:20
 2/7 anonim ***** válasza:

Én sem voltam soha a társaság közepe,viszont a beilleszkedéssel soha nem volt gondom.

Valahogy mindig jókor szóltam közbe,kapcsolódtam bele egy aktuális témába.

Aztán a többi már ment magától, bár szerencsére azért van dumám,ezt mindenféle nagyképűség nélkül mondom.

Nem kell sokat beszélni,de amikor megszólalsz,lehetőleg ne beszélj hülyeséget.

Próbálj olyan arcokhoz csapódni, ahol hasonló érdeklődésű emberek vannak.

Osztályfőnököd meg hülyeséget beszél, attól még nem kell senkit bántani,mert nem nagydumás.

2016. febr. 11. 21:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Illetve nem is muszáj egy nagyobb társasághoz csapódni,elég kezdésnek 1 ember,akivel jóban vagy, rajta keresztül a többiek is elfogadnak,azzal együtt is,ha csendes vagy.
2016. febr. 11. 21:24
 4/7 A kérdező kommentje:

az ofőm nem való osztályfőnöknek, mindenkit kibeszél a háta mögött, múlt héten nem voltam egy napot, gondolom akkor én voltam a téma. mindig az, aki épp nincs ott.

de nem jönne oda hozzám megkérdezni, hogy mi a helyzet, a többiektől kérdezi xd

az ilyen helyzeteket meg végképp nem tudja kezelni

2016. febr. 11. 21:28
 5/7 A kérdező kommentje:
egy darabig ilyen voltam, csak néha-néha szóltam közbe. de aztán egyre szemetebbek lettek, én meg úgy voltam vele, hogy akkor velük lezártam... nem volt jó ötlet.
2016. febr. 11. 21:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Okosabb vagy átlagnál. Nem fogod velük jól érezni magad ha jó kapcsolatod lesz velük, ha nem.

Neked teljesen más kell.

Életfelfogás és gondolkodásmód váltás.

"minden este szomorú vagyok."

Ez csak megerősíti. Írj rám s segítek mindig boldog lenni és tanácsot adok életed folytatására, ne pazarold agyhalottakra.

2016. febr. 11. 23:40
 7/7 anonim ***** válasza:
#6 :D
2016. febr. 11. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!