Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan jöhetnék ki ebből?

Hogyan jöhetnék ki ebből?

Figyelt kérdés

Üdv.

Egy éve elég furcsa minden az életemben .

Először is, nincs kedvem igazán semmihez. Nem boldogít igazán semmi.

Aztán jön egy hangulatvaltozás, és tele vagyok energiával, ilyenkor aludni sem tudok.

Nagyon gyorsan változik a hangulatom, minden téren. Egyszer utálok valakit, utána "függök tőle", nem tudok élni nélküle.

Főleg a depressziós"szakasz" a gyakori, de estefelé a másik is egyre gyakrabban jelenik meg.

Másrészt, vágom magam. Tudom, lesz aki lehurrog miatta. Vállalom. Hülyeség volt elkezdeni, de nem tudok vele leállni.

Egyszerűen függő lettem... (azért kezdtem el mert utálom magam, hihetetlenül csúnyának és haszontalannak érzem magam, egyfajta "büntetés" amit megérdemlek)

Barátaim nincsenek, esetleg ilyen felszínes barátságok.

Egyiknek sem tudnám elmondani mi is a helyzet.

Egyre gyakrabban szorongok, a házból kimenni is nagy kihívás, úgy érzem az utcán mindenki engem néz, rajtam nevet.

Ebből hogyan tudnék kijönni? (akárki úgy érzi írhat privátot.)

Van erre megoldás?

2016. jan. 13. 16:05
 1/1 anonim válasza:

Nem rosszból de szerintem egy pszichológus segítene rajtad.

Elmondja hogyan találj barátokat kapcsolatokat,

Megszerettet önmagaddal.

Letud szoktatni a vagdosásról.

Nagyon sokat segítene szerintem!

Nekem is sajnos volt egy időszakig nekem is ilyenem de rögtön tudtam hová kell menni,és mindenen segített!

Nem szégyen én úgy gondolom,de máshogy szerintem nemtudnál kibontakozni ilyen téren.

2016. jan. 13. 16:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!