Kezdőoldal » Utazás » Európa » Vásároltam egy repülőjegyet...

Vásároltam egy repülőjegyet tenerifére. Új életet szeretnék kezdeni, de csak 700 eurom van. Mit tudok majd kihozni ebből? Egészen extrém megoldások is szóba jöhetnek az utcazenétől az önkéntes munkáig. Pénteken repülök.

Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 18:43
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:

a 700 euro igazából vészhelyzeti pénz lesz, egy kis nyakláncba szeretném elrejteni arra az esetre ha haza akarnék jönni, és ki szeretnék venni egy szobát magyarországon.

De amiket hallottam a szigetekről nem lesznek szerintem ilyen hazatérési terveim.

2015. nov. 11. 18:43
 2/11 anonim válasza:
23%
nem tom .fogalmam sincs
2015. nov. 11. 18:45
 3/11 anonim ***** válasza:
61%
Ha jártunk is volna Tenerifén, max turistaként. Tehát a napi megélhetésről nemigen tudunk beszélni. De ha te kimész, akkor majd te fogsz tudni mesélni :) Tehát visszavárunk ide. Én a helyedben blogot is írnék róla. Talán még követőket is szereznél, akik később anyagilag támogatnának... Ha van stílusod, menni fog, csak akarni kell.
2015. nov. 11. 18:51
 4/11 A kérdező kommentje:
:) Oké, lehet, hogy indítok egy blogot, de csak miután odaértem.
2015. nov. 11. 18:53
 5/11 anonim ***** válasza:
63%
Vehetsz egy ladikot. Azzal minden nap kievezhetsz majd a tengerre. Ha meg esik, a fejedre húzhatod.
2015. nov. 11. 19:02
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
Értesz is valamihez, vagy csak csövelni mennél ki?
2015. nov. 11. 19:07
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Hatos, ez biztos ugyanaz a figura aki itt betegre kérdezte már magát a baromságaival, hogy lehet csövezni tenerifén, melyik szigetet nem lepték még el a turisták, satöbbi. Sok sikert a magas életszínvonalú csövezéshez.
2015. nov. 11. 19:18
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi pénzzel tényleg csak az utcán fogsz csovezni. Mi mondjuk meg mit lehet ebből kihozni? Majd az élet megmondja. A Mo-n élő hajléktalanok sem tudjak mit hoz a holnap.
2015. nov. 11. 22:26
 9/11 anonim ***** válasza:
94%
"De amiket hallottam a szigetekről nem lesznek szerintem ilyen hazatérési terveim"...na és miket hallottál??Hogy már tárt karokkal várnak téged,kolbászból lesz a kerítés stb stb.....a 7-es megmondta a frankót!
2015. nov. 12. 07:47
 10/11 anonim ***** válasza:
85%
Beszéled a spanyolt, angolt valamilyen szinten? Rengeteg magyar él kint, esetleg facebookon is csatlakozhatsz valamelyik csoporthoz, nagyon segítőkészek. Állásajánlatokat is folyamatosan közzé tesznek, azonban nyelvtudás nélkül nehéz lesz. És sajnos nem elég csak az angol.
2015. nov. 12. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!