Nincs semmi életkedvem mit tegyek?
Azért kérdeztem, hogy hogy vagy, mert megspóroltam a normális választ azokkal a motivációs képekkel. Gondolom - mivel nem válaszoltál - még mindig ugyanúgy.
Na, most válaszolok. Leírtál egy csomó problémát, de mindegyiket meg lehet oldani, de csak egyesével.
"Fogalmam sincs mit tegyek ,hogy ujra mosolyogjak es ne legyek ilyen roszkedvu."
Ezt csináld: *erősíts rá arra, amit szeretsz csinálni* (tehát aktív dolog, és nem mondjuk zenehallgatás).
Amikor pedig észreveszed, hogy jobb lettél benne, látod, hogy tudsz változni, és akkor elhiszed, hogy a többi dolog is, amit csak szeretnél menni fog.
Szépen egyesével.
p.s. Rájöttem: a megfogalmazásod miatt nem válaszoltam rendesen először, mert volt benne valami "nem oké". Bocsáss meg a feltételezésemet, de szerintem Te tök jól nézel ki. :) Tudom, hogy nem így gondol magára egy túlsúlyos ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!