Semmi életkedvem nincs, mit tegyek?
Elegem van az életemből, nincs semmim és senkim. Nincsenek barátaim, egész nap nem csinálok semmit, nincs hobbim, nincs is kedvem semmihez, folyamatosan álmos vagyok és teljesen motiválatlan. Felkelni is nehezemre esik. Semminek nem látom értelmét. Nincsenek céljaim, nincs jövőképem. Minden miatt szorongok, nem tudok normális emberi kapcsolatokat kialakítani, ha valakivel beszélgetnem kell, izgulok, össze-vissza mondok minden hülyeséget. Párkapcsolatról még csak nem is álmodok, mert tudom, hogy egy ilyen lány senkinek nem kell. Úgy érzem, mindenki utál. Nem akarok élni, teljesen felesleges vagyok. Az a legrosszabb, hogy tudom, hogy csak én tehetek róla, hogy ez van és csak én változtathatok, mégsem teszem és nem is tudom, mi lehetne a megoldás. Egyre többet gondolok a halálra, hogy véget szeretnék vetni ennek az egész kilátástalanságnak.
18/L
Teljes mértékkel megértelek, ismerős ez az érzés.
Próbálj meg meditálni, az segít oldani a szorongást.
Keress valami hobbit, esetleg sportolj, olvass. Lényeg, hogy kösd le magad valamivel, és ne hagyd, hogy hülyeségeken gondolkozz.
Az meg, hogy nem kellesz senkinek..Ne törődj te azzal. Csak érezd jól magad. Nem attól lesz valaki értékes/jó, hogy sok embernek kellenél.
Szia!
Megértelek, én is voltam ilyen helyzetben, nem egyszerű. Ha gondolod írj, és beszélgetünk.:)
19/L
Szerintem Változtass valamit magadon,próbálj alkalmazkodni az emberekhez ..
Ám hányéves vagy?
Ott utolsó sorban. :D
Amúgy üdv a klubban. :(
szüleid,testvéreid,osztálytársaid?
valaki csak van körülötted akivel szót tudnál érteni?
kisebbrendünek érzed magad ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!