Mit csináljak, ha nagyon unatkozok, nincs életkedvem és magányos vagyok?
Figyelt kérdés
Olyan ember vagyok, aki csak társaságban érzi jól magát. Most, hogy elkezdődött a szünet, nagyon unatkozok, nincs kedvem semmihez (belekezdtem néhány filmbe és sorozatba, de hamar meguntam), és nagyon magányos vagyok, mert nincs barátom. (nem haver barát, hanem "pasim".)2014. jún. 17. 16:58
1/11 A kérdező kommentje:
16/L.
2014. jún. 17. 16:59
2/11 anonim válasza:
És mi tart vissza attól, hogy társaságban légy?
3/11 anonim válasza:
Kezdj el beszélgetni valakivel. Akár itt is. Sokan szoktak itt levelezni, beszélgetni. Nem biztos bepasizol, de legalább kevésbé fogsz unatkozni. Ha mázlid van közel lakik hozzád és még találkozhattok is.
5/11 anonim válasza:
Még 5 napja sem tart a szünet, mi lesz veled? :D
6/11 A kérdező kommentje:
bele fogok őrülni a szünetbe :D holnap találkozok két osztálytársammal, de amúgy nem tudom hogy mi lesz...
2014. jún. 17. 22:31
7/11 anonim válasza:
Találkozz a barátaiddal, ismerkedj (akár itt is), menj el koncertekre, vagy kezdj el valami teljesen új dolgot, amit eddig nem akartál, mert esetleg nem volt rá időd, pl sport! :) Ha akarsz pasit, töltsd le a Hot or not-ot, elég vicces szórakozás és ott tuti találsz valakit! :) Csak csináld azt, amire a suli közben nem volt időd. :)
Puszi.
8/11 anonim válasza:
Kezdj el sportolni! Tornázz, kocogj, biciklizz stb!!
Fontos! Megváltozik a világképed. Csak kitartás!!
Mert nem egyik napról a másikra.
9/11 anonim válasza:
Kezdj el hozzászokni!:D Ne függj mindig az emberektől, mert ha nagyon rájuk akaszkodsz, és mindennap zaklatod ezt vagy azt, hogy menjetek már valahova, megunnak.:D Csak mondom..:D És amúgy sem lesznek mindig ott, nyaralnak, családjukkal vannak, inkább keress magadnak egy hobbit.:)
10/11 A kérdező kommentje:
nem szoktam zaklatni senkit, hogy menjünk ide meg oda :D kb egy héten egyszer szoktam találkozni emberekkel, mindig más hozza fel, hogy menjünk.
2014. jún. 19. 16:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!