Beleavatkozhatok-e ezek tudatában?
De,mert jó kapcsolatot ápolnak és aggódik érte, mert tudja, hogy valami nincs rendben vele...
Mindegy alszom rá egyet.
"Beleavatkozhatok-e ezek tudatában?"
Ez ugye nem komoly kérdés.
Helyesen így hangzana.
"Kimaradhatok-e ezek tudatában?"
Ha megadod elérhetőségét, kigyógyítom gyógyszerek és mérgek nélkül. Amelyik pszichológus xanaxot ad...., annak csak papír van zsebébe de nem pszichológus. Írj ha kell segítség.
Ha ilyen kis megrázkódtatástól öngy*lko*sággal kísérletezik, gyenge ember, és a gyengéknek nem sok kilátásuk van ebben a világban, persze az emberi lények a "magas" intelligenciájukkal képesek pszichés öngyógyításra, és mások általira is de annyira sok önsajnáltató van, hogy már meg sem lehet különböztetni a valódi tettlegességre való hajlamú emberektől őket, szomszéd ezért hagyta ott a szakmát, megunta az embereket, és külföldre ment.
Én hagynám, ha magától nem válik el a gondolattól, a föld népessége közel 7,4 milliárd, ebből a teljes magyar lélekszám 14,1 millió körül van, majd csak találsz más havert aki nem ennyire unalmas és önző, ha egy nő ennyi kétséget tud kelteni benne és talpra sem tud állni, nagyon lehet sajnálni.........
8 -as vagyok szóval, Te lány vagy, ezer dolgot fel tudnék sorolni, gondolkozz.....( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ha engem akár egy lány akart volna megvigasztalni, lehetett volna csúnya is, ha törődött volna az érzéseimmel, nekem nagyobb megrázkódtatás volt a szüleim halála 17 éves koromban, most 20 vagyok, próbáltam nyitni az emberek felé, de én nem lettem öngyilkos, meg sem próbáltam az lenni, majd 30 évesen, addigra teljesen kitanulom magamat, utazok és kész, nem az, hogy egy csaj elhagy aztán magamba zuhanok, az életben annyi jó dolog van ismertesd meg vele, új tájak, új körülmények, új szokások, szakítsd ki a hétköznapjaiból, bár nem is értem miért próbálok meg segíteni, a legjobb lenne ha ráhajtanál, vagy mit tudom én, a gyenge embereket mindig annyian veszik körül mindenki segíteni akar nekik, ha meg ők maguk vannak szarban nem a gyengék majd meglátják mit kapnak segítségül........ annyi ilyennek voltam már tanúja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!