Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hol találok olyan embereket,...

Hol találok olyan embereket, fiatal nőket, férfiakat akik elfogadóbbak, mint az átlag?

Figyelt kérdés

Sajnos külső megjelenésem miatt nem igazán állnak velem szóba az emberek. Lenéznek, kiröhögnek, megbámulnak stb. Hol találok a saját korosztályomban olyan társaságot, akik elfogadóbbak, mint az átlag? Elég súlyos szociális hiányom van már.

Budapest, 25/F

2016. jan. 26. 19:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Örülök neki.
2016. jan. 26. 19:56
 12/24 A kérdező kommentje:
Sajnos az én helyzetem eléggé szélsőséges, tehát nem a hónaljszaggal van a baj! :D
2016. jan. 26. 19:56
 13/24 anonim ***** válasza:

Ha írnál konkrétumot az sokat segítene, de amúgy ugyanarra kellene törekedned mint mindenki másnak. Válassz az arcodhoz illő frizurát, figyelj oda az öltözködésedre, ha az egészséged nem akadályozó tényező akkor dolgozz a testeden, a jó higiénia pedig elengedhetetlen. Ha tudod hogy mindent megtettél magadért, lesz önbizalmad. Ha van önbizalmad, sokkal több esélyed lesz a normális szociális-élet kialakítására.

Ha ezek után sem vagy elégedett magaddal, akkor rajtad nem a Gyakori népe fog segíteni.

2016. jan. 26. 20:15
 14/24 anonim ***** válasza:
Pl. Németországban. Ott aztán tényleg nagyon elfogadóak, még a nőkkel erőszakoskodó migránsokat is tárt karokkal várják...
2016. jan. 26. 20:53
 15/24 anonim ***** válasza:
A neten ismerkedj, ott először a belsődet ismerik meg, utána jön a külső, és ha megvan a jó személy az igy is úgy is beszélgetni fog veled továbbra is. :)
2016. jan. 26. 20:53
 16/24 anonim ***** válasza:
#14 vagyok. Nem nagyon szoktam politizálni, hidegen hagy a politika, és sosem írtam a politika témakörbe. A tv-t meg már évek óta nem nézem, úgyhogy nem tudom, h mi folyik belőle. Pusztán tárgyilagosan megállapítottam, hogy Németországban a migránsokat tárt karokkal várják, annak ellenére, hogy sok az erőszaktevő közöttük, ez nem vélemény, ez tény. Nem vagyok migránsellenes, csak meglepő számomra a németeknek ez a nagyfokú toleranciája.
2016. jan. 26. 21:21
 17/24 anonim ***** válasza:
5ös nek írjál már egy privátot mert szegény csajszi csak rád vár:)
2016. jan. 26. 21:27
 18/24 anonim ***** válasza:
Ozora.
2016. jan. 26. 22:07
 19/24 anonim ***** válasza:
Nem ír a drágaság , nagyon szomorú vagyok :'(
2016. jan. 27. 10:43
 20/24 A kérdező kommentje:

Az ozora az tele van narkós hippivel és nem hiszem, hogy elfogadóbbak lennének, mint a többiek.

Én inkább olyan összejövetelekre gondoltam, ahol sok a rokkant és/vagy értelmi fogyatékos.

2016. jan. 27. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!