Ez a normális? És ők az átlag fiatalok?
Nem normális.
Maradj olyan, amilyen vagy.
27 vagyok. Régen is voltak ilyen lányok, az egyik közülük például 14 évesen már gyereket is szült.. Szerinted mi lett belőlük felnőtt korukra?
Ne aggasszon semmi, éld csak a kis világodat és meglásd, hogy később te leszel az, aki utoljára nevet.
Ez régen is volt csak azt hiszik mostanában hogy ettől lesznek valakik. A kedvencem mikor egy csaj lefekszik egy éjszaka alatt 8 pasival és veri magát hogy fúúúú ő mekkora perverz bevállalós vadmacska és mi mindent ki mer próbálni, közben a 3 éves kapcsolatom alatt olyanokat műveltem amitől elpirulna :D
Igen, a fiatalság nagy részének (akinek nem inge...) a szexpartnerek száma jelöli a szociális státuszt. De őszintén nézz ezekre. Ezeknek akarsz megfelelni? Naugye.
Már minden második "fiú" és "lány" ugyan olyan. Kultúra és erkölcs,sehol,nem viselkednek emberként,hivalkodnak és sok karakteresebb emberben gyűlöletet szítanak.
Legyen előtted,hogy ezek a patkányok erkölcsileg alattad vannak,rájuk taposol simán,ők a mai fiatalság elkorcsosult egyénjei.. Te csinálod jól.
Amíg te normális párkapcsolatot fogsz élni,ők a napi betevőért sz*pnak majd minden jöttment senkiházit és alázzák őket ahogy lehet. De az ilyenek nem is érdemelnek mást.
Mindenkitől elnézést kérek a nyers és primitív fogalmakért, de ez a generáció megérett a pusztulásra,sajnos én is beletartozom,mert csak 16 vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!