Van még olyan aki magányosnak érzi magát de mégse vágyik annyira mások társaságára? 21/L
Köszi. :D Mekkora kifejező vagyok.Yess!
Mindenkinek az a klassz ha a másik szórakozást, lelkesedést vált ki belőle, ne állíts kritériumokat hogy na ez meg nem szeret szájharmónikázni, ezért nem haverkodom vele.Légy nyitott majd csak jönnek az emberek. :)
hát én magányosnak érzem magam, mert hiányzik egy olyan lány az életemből akivel együtt lehetek, vagy akinek vágyom a társaságára és ezt ugye a barátok nem tudják pótolni
egyébként ha van kedved akkor én szívesen beszélgetek :) 23/f
Nagyjából én is így vagyok. A barátaimmal eléggé távol vagyunk egymástól, mivel egyetem miatt szétszéledtünk. Ahova pedig jöttem, kevés normális ember van, akivel pedig valóban jó barátok lehettünk volna, kihullott a szakomról.
Én is vágynék bizonyos emberek társaságára, de nem azokéra, akik a környezetemben vannak. Korrekt, megbízható és értelmes emberekre lenne szükségem, de nem nagyon ismerek ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!