Kínos hogy ha 17 éves fiú létemre annak is nagyon örülnék annak hogy ha ismerne engem egy lány?
17 éves vagyok és nem tudom milyen érzés hogy ha nem kihasználásból hanem szeretetből keres engem valaki.
Nem voltak barátaim még 1x sem.
Mindig arra vágyom hogy legalább 1 lányismerősöm legyen aki ha meglát engem köszön nekem vagy valami ilyesmi.
Csak szeretném hogy velem is foglalkozzon valaki.
Kínos es 17 évesen? Lassan 18 leszek.
Tudom ha nem mondom el senkinek akkor nem kínos, de alapjáraton.
Nem szeretem őket.
Olyan szakmán vagyok amit nem sok iskolában tanítanak és itt segítenek nekem legtöbbet a szakma tanárok,de a diákok szörnyűek.
El akartam menni másik suliba, de megtudtam hogy ott sem felveteli, sem elbeszelgetes nincs.
Na ott mi lehet..
Nem megyem se egyetemre se fősulira.
Én 2. Kozepiskolaba szeretnek menni 2.szakmara es lehet hogy eretsegire is.
Nincs 1 ismerosom sem aki be tud mutatni valakinek.
Illetve van.. Az altalanos iskolas osztalytarsam.
Ő erte oda vannak a lanyok.. Mininum 300 15-18 eves lanyt ismer, de nem hiszem hogy ha bemutat a valakinek tetszenek neki.
Nem értem. Itt az abajod, hogy nem ismer egy lány sem. Tehát akkor az is elég, ha a lány abarátod, és nem a szerelmed, nem? Én legalábbis így értelmeztem...
Viszont lánybarátot egy csomó helyen tudsz szerezni ne már!
Az osztálytársaiddal meg mi bajod? A lányok sem szimpik?
Igen, de szerelmet is szeretnék és ha az nem lehet akkor legalább lánybarátot.
De azt sem lehet mert nem tudok annyira ismerkedni.
Fiú osztályba járok ezért egyik sem szimpatikus. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!