Elegem van az életemből?
A külsőmből, az életemből, mindenből. Legszívesebben összepakolnék, és elköltöznék a világ végére.
A külsőmön már próbáltam változtatni, de csak kicsit javult. Levágattam a hajam, elkezdtem ápolni, illetve a bőrömet is, valamint növeszteni a körmeim. Vettem pár új ruhát, egy kevés sminket, kozmetikumot...
Szeretném befesteni a hajam, de semmilyen szín nem illik.
Ezen túl meg unalmasnak érzem magam, nem csak külsőre, emberileg is. Magányosnak, unalmasnak és jelentéktelennek.
Ilyenkor?
22l
Kezdj el olyan dolgokat csinálni, amikre még gondolni se mertél. Tök mindegy, hogy sikered lesz-e, vagy sem. Legyél elszánt.
De ha ez megnyugtat, most megyek dolgozni robotolni éjszakába. Nekem jobb szerinted? Nem!:D
szia :) tanulsz,vagy dolgozol már?
mióta van ez az érzésed? vajon mi történt az életedben ez időtájt??
az évek óta az mit jelent?
gyermekkorodhoz, családhoz, iskolához, párkapcsolathoz köthető ez az érzés?
családban élsz? tesó? hol laksz melyik országrészben ?
nincsenek lehetőségek arra, hogy bármiben is kitünjél?
Szia!
Szüleiddel élsz még, vagy már egyedül? Mi a problémád pontosan a külsőddel? (Nem muszáj ide kiírnod, ha úgy érzed.) Mit szoktál csinálni napközben?
21/F
Az ám, légy őrült ha úgy érzed egyébként sincs mit vesztened..
Akár önkéntesnek is mehetsz, az jót tesz az ember önérzetével, és másokkal is, te is lehetsz értékes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!