Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit csináljon az akinek...

Mit csináljon az akinek nincsenek barátai?

Figyelt kérdés
Olyan emberre gondoljatok aki az iskolában pl. nem nagyon tud senkihez szólni, nem nagyon jár el senkivel sehova, ha odamegy és kérdez valakitől valamit nem azért válaszolnak neki mert kedvelik hanem csak azért mert udvariasak annyira hogy válaszoljanak. Ha odamegy egy társasághoz nem nagyon örülnek neki, de nem azért mert ez az ember bunkó vagy gonosz vagy valami, hanem azért mert csendes, zárkózottabb.

2016. jan. 7. 18:13
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
röviden és tömören: 1 csaj volt akinek montam valamit amire előtte azt mondta hogy ha azt mondom neki attól még ugyan úgy barátok maradunk és nem fog megutálni. HÁT NEM ÍGY LETT.
2016. jan. 7. 18:59
 12/17 anonim ***** válasza:
70%

Kedves Kérdező! Át tudom érezni a helyzeted, sajnos őszinte barátot nem csak neked, hanem másoknak is nehéz találni. Attól még, hogy mások társaságban vannak és kívülről úgy látszik, nagyon happy-k együtt, nehogy azt hidd, hogy egymást jobban érdeklik, mint téged... Ezek csupán érdekbarátságok. Az embernek jó ha 2-3 barátja van, akikkel tartja is a kapcsolatot, és akikben megbízhat annyira, hogy elmondhassa neki az érzéseit alkalom adtán. Ne görcsölj ezen, bár tudom most abban a korban vagy, mikor az ember nagyon érzékeny az ilyen dolgokra, de hidd el, ugyanolyan értékes ember vagy, mint bárki más, és meg fogod találni idővel a saját társaságod.

22/F

2016. jan. 7. 19:02
 13/17 A kérdező kommentje:
remélem hogy igazad van. de ez a helyzet iszonyú eddig csak filmekben láttam. mikor az ember szinte enkihez nem tud szólni és magányosan elkeseredetten ül csak a suliban még szünetben is. mikor vége a sulinak igyekszek minél hamarabb eltűnni nehogy az legyen hogy: "te már megint itt vagy?"
2016. jan. 7. 19:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ne barátkozz senkivel, elobb-utobb elkezdi oket erdekelni titokzatos szemelyiseged, velem legalabb is igy volt, szoval jobban jartam, hogy nem eroltettek magam a tobbiekre.
2016. jan. 7. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Keress olyat aki szintén ilyen.
2016. jan. 8. 08:46
 16/17 A kérdező kommentje:
És mégis hol találok ilyet?
2016. jan. 13. 17:41
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát gondolom a népszerű dolgokat, foci, gitározás, iskola programjai, gyúrás, küzdősport, szórakozóhely hétvégén, stb.
2016. jan. 19. 02:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!